Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Adi Mutu înaintea meciului contra Bosniei: ”Viaţa bate filmul!”

Mesajul lui Adi Mutu înaintea meciului contra Bosniei: ”Viaţa bate filmul!”

Echipa națională

Comentarii

România joacă astăzi cu Bosnia-Herţegovina, în ultima etapă din Liga B, Grupa 3, a Ligii Naţiunilor. Partida din Giuleşti va fi LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Meciul va avea loc pe stadionul Giuleşti, de la ora 21.45 şi, conform frf.ro, se va juca cu casa închisă. România va evolua în echipamentul galben, în timp ce Bosnia-Herţegovina va juca în echipament albastru la meciul de luni seară, din Liga Naţiunilor, de pe stadionul Giuleşti, informează frf.ro.

Chiar în ziua meciului, Adrian Mutu a transmis un mesaj pe reţelele sociale. El şi-a remintit de precedentul meci jucat contra Bosniei pe arena Rapidului, în anul 2011.

În partida respectivă, echipa noastră reuşea să se impună cu scorul de 3-0, graţie dublei lui Marica şi golului marcat chiar de Adi Mutu. 

”Viaţa bate filmul!”

”Acum 11 ani, pe Giuleşti, România câştiga cu 3-0 împotriva Bosniei. Atunci, Cristian Săpunaru şi eu, autorul primului gol, eram titulari pentru echipa naţională. Acum, eu sunt antrenorul giuleştenilor şi Cristi, căpitanul nostru! Viaţa bate filmul”, a transmis Adi Mutu pe contul său de Instagram.

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

În celălalt meci al grupei, Muntenegru joacă pe propriul teren cu Finlanda, iar România este obligată să scoată un rezultat mai bun decât nordicii pentru a nu retrograda.

Afla mai multe despre: românia-mutu-bosnia 

viewscnt
Articole similare