Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Andrei Cordea pentru FCSB, după ce a semnat cu Al-Tai

Mesajul lui Andrei Cordea pentru FCSB, după ce a semnat cu Al-Tai

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, marţi, transferul lui Andrei Cordea la Al Tai, echipă din prima ligă saudită. Vicecampioana României a încasat 1,3 milioane de euro în urma tranzacţiei.

Andrei Cordea, mesaj special pentru FCSB după ce a semnat cu Al-Tai

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a îmbrăcat tricoul vicecampioanei României de 95 de ori, a înscris de 16 ori şi a oferit 13 pase de gol.

După ce a semnat cu Al Tai, Cordea le-a transmis foştilor colegi un mesaj pe reţelele de socializare.

”Vreau să mulţumesc clubului FCSB pentru aceşti doi ani în care m-am simţit extraordinar. Colegilor, staff-ului şi Peluzei Nord pentru toată susţinerea acordată. Forţa Steaua (n.r. FCSB)!”, a scris Andrei Cordea, la InstaStory.

Cordea a semnat cu Al Tai un contract valabil până în 2025.

Ce a mai declarat Cordea la plecarea din România:

"Le ţin pumnii colegilor, mă rog pentru ei şi le-am transmis să-mi păstreze o medalie. Calificarea în grupele Conference League de anul trecut e cea mai mare bucurie a mea la FCSB.

Dacă ar fi să schimb ceva, ar fi meciul cu Farul de sezonul trecut (n.r. - finala campionatului pierdută de FCSB, 2-3). Aş da orice să mă pot întoarce în timp şi să schimbăm acel joc.

Am să respect toată viaţa clubul şi patronul. Îmi doream acest transfer, sper să mă integrez repede, să mă simt bine şi să fiu fericit. Despărţirea a fost destul de grea, m-am simţit ca acasă la FCSB" , a declarat Andrei Cordea, luni, la plecarea din România.

MM Stoica: "Am primit mesaj că e pe punctul de a semna". Fotbalistul urmează să aibă cel mai mare contract al carierei

 

Afla mai multe despre: andrei cordeafcsbal-taifotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare