Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica: "Am primit mesaj că e pe punctul de a semna". Fotbalistul urmează să aibă cel mai mare contract al carierei

MM Stoica: "Am primit mesaj că e pe punctul de a semna". Fotbalistul urmează să aibă cel mai mare contract al carierei

FCSB

Comentarii

Nu mai e cale de întoarcere pentru unul dintre fotbaliştii de care FCSB a ales să se despartă, în startul sezonului. Jucătorul urmează să semneze cel mai mare contract al carierei şi poate ajunge la aproape trei milioane de euro, în următoarele trei sezoane.

MM Stoica a confirmat ultima mutare de la FCSB: "A fost un jucător cu perioade foarte bune"

Ratarea grupelor Conference League l-a determinat pe Gigi Becali să renunţe la mai mulţi fotbalişti. Patru jucători, Malcom Edjouma, Andrei Cordea, Vali Gheorghe şi Valentin Creţu au părăsit echipa, iar Gigi Becali a ieşit pe plus cu primii doi. 

De departe cel mai mare salariu îl va avea Andrei Cordea, în Arabia Saudită. Înainte de apariţia la Sport Report, pe Orange Sport 1, luni, Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul lateral i-a transmis că e pe punctul de a semna cu Al-Tai. 

Fotbalistul sosit de la Academica Clinceni va primi 900.000 de euro pe sezon, iar mutarea se pare că va fi oficializată în aceste ore. 

"Chiar mai devreme am primit un mesaj că e pe punctul de a semna. Chiar a zis <<E anul vostru>>, iar eu i-am zis <<E anul nostru, că ai contribuit şi tu>>. 

A fost un jucător cu perioade foarte bune, perioade în care părea locomotva echipei. Calificarea în grupe (n.r. - Conference League) de anul trecut i se datorează. 

În ultima vreme s-a confruntat cu situaţia asta... Dacă nu era bine, era înlocuit sau nu începea. I-a venit bine transferul ăsta, că va câştiga foarte mulţi bani acolo. Simplul fapt că joacă împotriva unor staruri...", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

De altfel, Andrei Cordea a vorbit despre plecarea de la FCSB şi a dezvăluit ce şi-ar fi dorit să schimbe. 

Gigi Becali şi Andrei Cordea au rămas în condiţii bune

”Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă la reşedinţa sa.

  • 95 de meciuri, 16 goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Cordea la FCSB

Afla mai multe despre: transferuri fcsbmm stoicaandrei cordea transfergigi becali 

viewscnt
Articole similare