Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul postat de FC Barcelona după ce Enes Sali a intrat în istorie: ”Ce mândrie!”

Mesajul postat de FC Barcelona după ce Enes Sali a intrat în istorie: ”Ce mândrie!”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona i-a transmis un mesaj lui Enes Sali, după ce fotbalistul de doar 15 ani a debutat la echipa naţională a României.

Enes Sali, jucător cu origini din Turcia, dar crescut în Canada şi cu paşaport românesc, a devenit cel mai tânăr jucător din istoira echipei naţionale şi al doilea cel mai tânăr debutant la nivel internaţional în acest secol.

Plecat din Canada la La Masia, Sali a petrecut un an în academia Barcelonei, înainte de a fi adus de Gică Hagi în România, unde s-a dezvoltat sub conducerea ”Regelui”.

La 15 ani, Hagi i-a oferit debutul în Liga 1, iar rapid a venit şi debutul la naţională. Motivul pentru care adolescentul a ajuns atât de rapid la prima echipă a României este pentru a securiza serviciile sale. După trei meciuri oficiale sub tricolor, Sali nu va putea juca pentru altă naţională.

În urma debutului său la echipa naţională, academia Barcelonei a postat un mesaj prin care atrăgea atenţia asupra reuşitei românului, la care Barcelona a răspuns cu ”ce mândrie”.

Mesajul publicat de FC Barcelona după ce Enes Sali a intrat în istorie

În vârstă de 15 ani şi nouă luni, Enes Sali a intrat în atenţia presei mondiale după ce a fost convocat de Mirel Rădoi la ultima acţiune a echipei naţionale.

La ultimul meci al lui Rădoi pe bancă, Sali a debutat, fiind introdus pe teren în minutul 82 al confruntării cu Liechtenstein, câştigată de România cu 2-0.

Până să debuteze pentru România, jucătorul cu origini din Turcia a reuşit să însumeze opt meciuri la nivel de seniori, toate pentru Farul, marcând un gol.

Unica reuşită a sa, venită în meciul împotriva Academicii Clinceni, în urmă cu două luni, câştigat 5-0 de constănţeni, i-a asigurat recordul de cel mai tânăr marcator din Liga 1.

La momentul actual, fotbalistul crescut în Canada este cotat la doar 200.000 de euro de transfermarkt.

VIDEO cu golul incredibil reuşit de Enes Sali

Afla mai multe despre: enes sali 

viewscnt
Articole similare