Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul surprinzător al lui Andrei Burcă după 0-0 cu Pyunik Erevan: ”Consider că am făcut un meci bun!”

Mesajul surprinzător al lui Andrei Burcă după 0-0 cu Pyunik Erevan: ”Consider că am făcut un meci bun!”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a remizat, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia armenă Pyunik Erevan, în prima manşă a turului 1 preliminar din Liga Campionilor.

Echipa lui Dan Petrescu nu a reuşit să marcheze, dar nu ar trebui să aibă prea mari probleme pentru retur. După meciul din tur, Andrei Burcă a transmis un mesaj în care pare mulţumit de prestaţia echipei sale. 

De asemenea, Andrei Burcă consideră că ardelenilor le-a lipsit ritmul de joc, dar acest lucru poate fi rezolvat după mai multe meciuri oficiale. 

”Consider că am făcut un meci bun!”

”Aşa se întâmplă uneori în fotbal, joci bine, dar nu reuşeşti să marchezi. Am jucat în deplasare, a fost primul meci, se vede că nu suntem în ritm, trebuie să mai treacă două-trei meciuri ca să putem fi în formă maximă. Consider că am făcut un meci bun, adversarii nu şi-au creat nicio ocazie, e un rezultat îmbucurător pentru retur.

Nu vreau să caut scuze, consider că am ratat noi prea mult. Sunt bucuros că nu am primit gol, asta contează, asta ne cere Mister, 0-0 aici e un rezultat bun pentru noi. Acasă trebuie să câştigăm”, a declarat Andrei Burcă, pentru site-ul oficial al lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr-burcă-ucl 

viewscnt
Articole similare