Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-am dat seama ce jucător am pierdut noi”. Mihai Stoica, în continuare uimit de o gafă de la naţională. EXCLUSIV

”Mi-am dat seama ce jucător am pierdut noi”. Mihai Stoica, în continuare uimit de o gafă de la naţională. EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica se declară în continuare şocat de modul în care echipa naţională a pierdut un fotbalist foarte valoros.

În contextul în care naţionala a avut mari după retragerea Generaţiei de Aur, România a pierdut un fotbalist foarte valoros, care joacă la cel mai înalt nivel.

Mihai Stoica spune că nici acum nu-şi poate explica faptul că un astfel de jucător a fost îndepărtat de la echipa naţională.

Mihai Stoica, uimit în continuare de cum a putut să piardă România un fotbalist

Managerul sportiv al FCSB-ului spune că are o relaţie foarte bună cu Radu Ştefan, deşi acesta este dinamovist convins.

Mihai Stoica l-a urmărit pe fundaşul lui Lazio în derby-ul cu Inter, care s-a disputat în week-end şi care a fost câştigat cu 2-1 de milanezi.

Expertul Telekom Sport susţine că nici acum nu-şi poate explica modul în care Ştefan Radu a fost îndepărtat de la echipa naţională.

”Pentru că cineva s-a comportat de aşa natură încât să-l facă să nu mai vină la echipa naţională. Eu îl cunosc foarte bine pe Radu Ştefan şi am vorbit cu el în perioada în care venea la echipa naţională şi imediat după. Avea dreptate.

Radu Ştefan... trebuie să ştii să te comporţi cu un fotbalist care scrie istorie la un club, că şi atunci era un jucător... era în elita lui Lazio, care Lazio era în elita fotbalului italian.

Poţi să te cobori la nivelul jucătorului tu, ca selecţioner, să-i explici de ce nu vrei să joci cu el. Nu să-l chemi, să nu-l bagi în seamă şi după aia să-l trimiţi înapoi la Lazio”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Ajuns la 35 de ani, Ştefan Radu are doar 14 selecţii la echipa naţională, deşi a jucat aproape toată cariera la Lazio, unde a devenit o legendă a clubului. Fundaşul român este jucătorul cu cele mai multe prezenţe din istoria lui Lazio.

Ultima partidă a lui Ştefan Radu la naţionala României a fost cu Olanda, pierdut de ”tricolori” cu 4-0, pe 26 martie 2013, în preliminariile Cupei Mondiale 2014. Selecţioner atunci era Victor Piţurcă şi Ştefan Radu a fost doar rezervă.

Ulterior, fundaşul lui Lazio a anunţat că nu se va mai prezenta la echipa naţională, deoarece vrea să se concentreze pe activitatea de la echipa de club.

De-a lungul timpului au existat mai multe încercări de a-l determina să revină la naţionala României, dar Ştefan Radu a refuzat de fiecare dată.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare