Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, şocat de mutările făcute de marea rivală: ”Buleică, Tomozei... altceva se aşteaptă pentru a se întări Dinamo” | EXCLUSIV

MM Stoica, şocat de mutările făcute de marea rivală: ”Buleică, Tomozei... altceva se aşteaptă pentru a se întări Dinamo” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

MM Stoica nu a fost impresionat de transferurile făcute până acum de Dinamo în această iarnă.

Dinamo trece prin momente grele şi caută din greu întăriri pentru a putea ieşi din zona roşie a clasamentului.

Mircea Rednic a adus o multitudine de fotbalişti la club, mulţi dintre care încasează sume prea mari pentru valoarea lor, iar Flavius Stoican are misiunea de a definitiva lotul înaintea reluării campionatului.

Poziţia cu cele mai mari probleme pentru ”câini” în actuala stagiune a fost cea de fundaş dreapta, iar Petar Gluhakovic nu a fost răspunsul.

După câteva gafe, fundaşul lateral a fost dat afară, iar în locul său a venit acum Marius Tomozei, un jucător care de abia a jucat la UTA în actuala stagiune.

În probe a fost adus şi Alin Buleică, ultima dată trecut pe la fosta echipă a lui Stoican, Viitorul Pandurii, din Liga 2.

MM Stoica, şocat de mutările făcute de marea rivală

MM Stoica a fost şocat de mutările făcute de Dinamo, având în vedere numele şi brandul pe care echipa din Ştefan cel Mare îl reprezintă în România.

Managerul general de la FCSB este de părere că marea rivală are nevoie de altfel de transferuri dacă doreşte să îşi păstreze locul în primul eşalon.

E mult mai rău, iar faptul că... dacă Flavius are în cap ce avem noi, că Dinamo e într-o situatie dramatică, ar putea să iasă să spună asta? Niciodată.

Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de... dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă ca nume pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.

(n.r. lui Stoican) Îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare