Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început Campionatul European de Handbal masculin! Înfrângere surprinzătoare pentru Ungaria la debut, Danemarca s-a distrat cu Muntenegru

VIDEO | A început Campionatul European de Handbal masculin! Înfrângere surprinzătoare pentru Ungaria la debut, Danemarca s-a distrat cu Muntenegru

Handbal

Comentarii

S-a dat startul Europeanului de handbal. Prima zi a adus şi o mare surpriză. Ungaria, susţinută din tribune de 20 de mii de fani, a pierdut partida de debut.

Olanda le-a stricat sărbătoarea maghiarilor, la inaugurarea cele mai mari săli de handbal din Europa. Bijuteria, MVM Dome are o capacitate de 20 de mii de locuri şi a fost plină la meciul în care olandezii au furnizat prima mare surpriză a comeptiţiei şi au învins la trei goluri.

Slovenia, semifinalista de la ediţia anterioară a avut viaţă grea cu Macedonia de Nord. Cel mai frumos gol al partidei a fost reuşit de Blagotinsek cu o aruncare de efect. Slovenia s-a impus la două goluri, 27 la 25.

A început Campionatul European de Handbal masculin

Meciul vedetă al primei zile a fost cel dintre medaliata olimpică Franţa şi vicecampioana europeană Croaţia. Cocoşii au condus partida de la un capăt la celălalt.

Chiar dacă Fabregas a marcat cel mai frumos gol, Descat a fost golgheterul francezilor, care au câştigat cu 27 la 22. Brigada românescă formată din Bogdan Stark şi Romeo Ştefan a fost la centru la meciul campioanei Mondiale, Danemarca împotriva Muntenegrului.

Cu Mikkel Hansen în mare formă autor a 10 goluri, nordicii s-au impus clar la nouă goluri. Rusia a trecut cu ceva emoţii de Lituania în primul ei meci de la Euro. Deşi a condus chiar şi la 7 goluri diferenţă, echipa antrenată de Velmir Petkoviv a tremnurat pe final când balticii s-au apropiat la un singur gol.

Afla mai multe despre: campionatul european de handbal masculin 

viewscnt
Articole similare