Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo, declaraţii fără precedent în legătură cu situaţia lui Manchester United: ”Nu am venit aici pentru a lupta pentru locul şapte”

VIDEO | Cristiano Ronaldo, declaraţii fără precedent în legătură cu situaţia lui Manchester United: ”Nu am venit aici pentru a lupta pentru locul şapte”

Manchester United

Comentarii

Într-un interviu cu Sky Sport, Cristiano Ronaldo a vorbit despre momentul greu pe care îl traversează Manchester United.

Revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford trebuia să îi readucă pe ”diavolii roşii” în lupta pentru titlu, dar aceştia de abia se află în lupta pentru locurile de Champions League la momentul actual.

La şase puncte de poziţia a patra în Premier League, ocupată de West Ham, dar cu două meciuri mai puţin jucate, elevii lui Ralf Ragnick sunt la 22 de puncte de liderul Manchester City.

Titlul nu mai este, evident, un obiecitv pentru United, care are însă nevoie de calificarea în Liga Campionilor atât pentru a atrage noi fotbalişti, cât şi pentru a îi păstra pe cei pe care îi are.

Cel mai nemulţumit de parcursul echipei pare a fi Cristiano Ronaldo, care a dezvăluit că a revenit la Manchester pentru a se lupta pentru trofee, nu pentru locurile de Europa / Conference League.

Lusitanul a afirmat că are încredere că echipa sa se va redresa şi se va obişnui cu metodele noului antrenor, dar este greu de crezut că CR7 va rămâne pe Old Trafford dacă echipa nu prinde un loc în Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo, declaraţii fără precedent în legătură cu situaţia lui Manchester United

Nu accept ca mentalitatea noastră să fie aceea de a fi mai jos de locul al treilea în Premier League. Pentru a crea lucruri bune uneori trebuie să distrugi altele.

Nu vreau să fiu aici pentru a lupta pentru locul şapte sau şase sau cinci. Sunt aici ca să încerc să câştig. Nu suntem încă la cel mai bun nivel posibil, dar sunt încrezător că dacă ne schimbăm, putem reuşi lucruri mari.

Ragnick a schimbat multe lucruri, dar are nevoie de timp pentru a îşi implementa ideile, durează. Sunt de părere că va face o treabă bună. Ştim că nu jucăm cel mai bun fotbal, dar mai avem multe mecciuri să ne îmbunătăţim.

De când a venit, la anumite capitole suntem mai buni. A schimbat multe lucruri, dar are nevoie de timp pentru a-şi pune ideile în aplicare, durează să schimbi ideile jucătorilor”, a declarat Cristiano Ronaldo, într-un interviu cu Sky Sports.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare