Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai FCSB-ului, avertizat de MM că ar putea avea zilele numărate la club: ”Problema e la el” | EXCLUSIV

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai FCSB-ului, avertizat de MM că ar putea avea zilele numărate la club: ”Problema e la el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre un fotbalist crescut de FCSB care l-a dezamăgit în actuala stagiune.

De când cu investiţiile majore făcute în baza de antrenamente şi academia echipei, FCSB şi-a trecut ca obiectiv să promoveze cât mai mulţi tineri din propria pepinieră pe care să îi vândă apoi pentru un profit.

Niciun fotbalist crescut de FCSB nu a ajuns acum la un nivel cu adevărat înalt, dar proiectul încă este la început, iar semnele sunt încurajatoare.

Ianis Stoica pare până acum cel mai valoros fotbalist crescut de FCSB, în timp ce şi Ovidiu Perianu şi Alexandru Musi ar putea face performanţă în viitor.

Un alt fotbalist este însă cel în care MM Stoica şi Gigi Becali îşi puseseră mari speranţe, încă din 2019, când a fost trimis pentru prima dată împrumut, la Clinceni.

Cristi Dumitru, care încă are doar 20 de ani, era perla ieşită din academia FCSB-ului pe care Becali spera să încaseze o sumă importantă.

Pentru a îi facilita creşterea, mai degrabă decât a îl ţine pe bancă, cei de la FCSB l-au împrumutat la alte echipe din România.

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai FCSB-ului, avertizat de MM Stoica

Ultimul sezon a fost petrecut la FC Argeş de Dumitru, care a impresionat la Piteşti, astfel că a primit şansa să îşi continue dezvoltarea acolo şi în actuala stagiune.

Însă acesta nu a dat acelaşi randament, iar MM Stoica l-a avertizat că ar putea avea zilele numărate la FCSB dacă va continua aşa.

Cristi Dumitru a fost alături de Malele, unul dintre principalii artizani ai salvării de la retrogradare. Am zis că îl lăsăm şi sezonul acesta acolo, dar nu mai e la nivelul acela, iar problema e la el.

E problema lui, e mare de tot. Joacă în Liga 1, echipa a plecat cu gândul la play-off. Când eşti pe post cu Işfan şi joacă Işfan în faţa ta, e strict problema ta.

Scuză-mă, e problema ta. La noi, era greu să joace în faţa lui Octavian Popescu”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi dumitru 

viewscnt
Articole similare