Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se pare deplasată atitudinea lor”. Gică Popescu, deranjat de declaraţiile tricolorilor după amicalul cu Slovenia. Pe cine a taxat fostul mare internaţional | EXCLUSIV

”Mi se pare deplasată atitudinea lor”. Gică Popescu, deranjat de declaraţiile tricolorilor după amicalul cu Slovenia. Pe cine a taxat fostul mare internaţional | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu a urmărit partidele amicale pe care naţionala României le-a jucat în această pauză competiţională.

”Mi se pare deplasată atitudinea lor”. Gică Popescu, deranjat de declaraţiile tricolorilor după amicalul cu Slovenia. Ce l-a deranjat pe fostul mare internaţional | EXCLUSIV

Naţionala României nu a contat în prima repriză a amicalului cu Slovenia, iar reprezentativa lui Edi Iordănescu era condusă cu 2-0 la pauză. „Tricolorii” şi-au mai revenit în a doua parte a meciului de pe „Cluj Arena” şi au redus din diferenţă, dar au pierdut cu 2-1.

Tricolorii au prins tupeu după a doua repriză şi au afirmat, atât Răzvan Marin, cât şi Olimpiu Moruţan, că România se bat pentru primul loc în grupa de calificare pentru Campionatul European de fotbal din 2024. Declaraţia a fost taxată dur de Gică Popescu: ”Mi se pare puţin deplasată atitudinea lor!”.

”Mi se pare puţin deplasată atitudinea lor, să uiţi de prima repriză şi să te raportezi doar la repriza a doua ca şi cum prima repriză n-ar fi făcut parte din joc. Totuşi e un meci pierdut. Dar cu evoluţia a doua foarte bună, până la urmă rezultatul e de partea slovenitlor, am pierdut cu 2-1”, a răbufnit Gică Popescu la Orange Sport. 

România se va lupta pentru calificarea la CE cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra

România şi-a aflat adversarele din grupa de calificare pentru Campionatul European de fotbal din 2024, o ediţie care va fi găzduită de Germania.

Echipa noastră naţională este în grupa I, o grupă cu 6 echipe, după cum urmează: Elveţia, Israel, România, Kosovo, Belarus şi Andorra.

O grupă fără îndoială decentă, în care România are şanse cel puţin teoretice pentru a spera la locul 2. Am evitat grupe extrem de grele, cum ar fi B, cu Olanda şi Franţa, sau C, cu Anglia şi Italia, finala europeană trecută.

Gică Popescu a comentat şi grupa României: ”Avem o grupă... cred că dacă ne-ar fi pus cineva să punem pe hârtie o grupă pe care ne-am fi dorit-o, nu cred că puteam să alegem aşa de bine cum a ales soarta pentru noi. Este o grupă din care nu avem voie să nu ne calificăm.

Dacă am ajuns atât de jos încât să nu luăm faţa Israelului, cel puţin locul 2. Elveţia e o echipă care a crescut foarte mult în ultimii ani, a participat la turneele finale mondiale sau Euro. Ok, putem accepta cu greu, eu cu greu. Probabil băieţii s-ar bucura cu locul 2, cu toţii ne-am bucura pentru locul 2 pentru că ne duce la Euro după o absenţa de foarte mulţi ani”. 

Ionuţ Lupescu, după ce a lucrat pentru o federaţie din zona Golfului: "Nu ştiu dacă moral e cea mai bună soluţie Cupa Mondială în Qatar". Soluţia: un turneu final comun între patru ţări | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare