Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, după ce a lucrat pentru o federaţie din zona Golfului: "Nu ştiu dacă moral e cea mai bună soluţie Cupa Mondială în Qatar". Soluţia: un turneu final comun între patru ţări | EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu, după ce a lucrat pentru o federaţie din zona Golfului: "Nu ştiu dacă moral e cea mai bună soluţie Cupa Mondială în Qatar". Soluţia: un turneu final comun între patru ţări | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Fostul director tehnic al federaţiei de fotbal din Arabia Saudită, Ionuţ Lupescu, a analizat Cupa Mondială din Qatar.

"Nu ştiu dacă moral e cea mai bună soluţie Cupa Mondială în Qatar"

Cupa Mondială Qatar 2022. Grupe, clasamente, program complet. Tot ce trebuie să ştii despre turneul final

Turneul final este subiectul controverselor de câţiva ani, după ce administraţia Sepp Blatter a acordat Cupa Mondială Qatarului. 

După ce a lucrat pentru UEFA şi federaţia din Arabia Saudită, Ionuţ Lupescu a tras câteva concluzii despre cea mai controversată Cupă Mondială din istorie. 

Fostul fotbalist al naţionalei ar fi văzut o organizare comună între mai multe ţări din zona Golfului.

"Cand s-a decis să se joace în Qatar, era un alt preşedinte FIFA (n.r. - Sepp Blatter), un alt comitet executiv, Blatter şi oamenii de atunci. Infantino avea două soluţii: să continue, ceea ce a făcut acum, sau să anuleze acea declarare pentru Qatar, să facă alte alegeri. Pentru că ştim foarte bine şi a ieşit la iveală, alegerile au fost fraudate.

Pe de altă parte, era mult mai bine ca întreg Orientul Mijlociu să fie implicat în această Cupă Mondială. 

Era o dezvoltare pentru o zonă a lumii, mă refer la Yemen, Oman sau Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, cred că aveau mult mai mult de câştigat. Pe de altă parte, acum cu Qatar în care s-au băgat atâtea miliarde în ziua de azi, când e recesiune, nu ştiu dacă moral e cea mai bună soluţie", a declarat Ionuţ Lupescu la Orange Sport. 

De asemenea, Ionuţ Lupescu a spus de ce Arabia Saudită a reuşit iar Qatar a eşuat la Cupa Mondială.

Afla mai multe despre: ionuţ lupescucupa mondiala qatar 

viewscnt
Articole similare