Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif şi-a adus aminte de ce a păţit el la Rapid şi s-a abţinut după ce giuleştenii au ratat Europa: "Nu mă apuc să fac asta"

Mihai Iosif şi-a adus aminte de ce a păţit el la Rapid şi s-a abţinut după ce giuleştenii au ratat Europa: "Nu mă apuc să fac asta"

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Mihai Iosif, a oferit o primă reacţie, după ce echipa a ratat barajul pentru Conference League.

Mihai Iosif, despre Rapid Bucureşti

În timp ce Rapid Bucureşti a pierdut la Mioveni, FC Botoşani şi Sepsi au câştigat în ultima etapă de play-out şi şi-au securizat barajul pentru Conference League. La o zi distanţă, rapidiştii au primit o nouă veste rea. 

FRF a hotărât ca FC Botoşani să joace direct barajul cu Universitatea Craiova, în cazul în care Sepsi va cuceri Cupa României. Astfel, Rapid a ratat şi ultima şansă pentru Europa

Antrenorul cu care Rapid a promovat şi cu care a avut un parcurs peste aşteptări în prima parte a campionatului din Liga 1, Mihai Iosif, şi-a adus aminte de ce a păţit cât timp a ocupat postul. 

Tehnicianul nu şi-a dorit să vorbească despre deziluzia trăită de Adi Mutu şi echipă, dar a recunoscut că suferă întrucât nu mai e antrenorul echipei sale de suflet. 

„Vă daţi seama că suporterii rapidişti sunt dărâmaţi, iar eu nu o să mă apuc să le înfig şi mai tare în inimă cuţitul sau să mă apuc să dau în Adi Mutu. Dar, când eu eram la Rapid, alţi colegi de abia aşteptau să mă atace. Îmi vânau postul. Am tot fost atacat din toate poziţiile.

Ca rapidist sunt şi eu supărat după finalul acestui campionat, dar vreau să ştiţi că s-a făcut tot ce este posibil din punct de vedere profesional cu actualul lot. S-a văzut clar că îţi trebuie un lot mult mai bun dacă vrei mai mult decât salvarea de la retrogradare. Şi eu am avut probleme la Rapid atunci când îmi lipseau doi-trei jucători. Acum, la Mioveni a lipsit Săpunaru şi s-a văzut acest lucru. Cu Săpunaru în teren în mod sigur era mult mai bine. Însă consider că şi eu puteam să îmi îndeplinesc obiectivul, deoarece obiectivul Rapidului a fost salvarea de la retrogradare. Să mă apuc acum să fac o analiză asupra jocurilor din Giuleşti cu FCU sau de la Mioveni, nu îmi stă în caracter.

Dar vreau să ştiţi că eu, Miţă Iosif, nu mi-am dat demisia de la Rapid. Am fost îndepărtat, iar motivul a fost că nu mai câştigam meciuri. Vă spun sincer că mă doare că nu mai sunt antrenorul Rapidului. Aş minţi dacă aş spune că nu mă doare, că nu am apucat şi eu să conduc Rapidul pe noul Giuleşti. Dar asta este viaţa. Ce să le transmit rapidiştilor mei? Capul sus! De la vară începe un nou campionat”, a declarat Mihai Iosif pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare