Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, tot mai aproape de despărţirea de Rapid! Declaraţiile făcute în urma remizei cu Dinamo care îl dau de gol pe tehnician

Mihai Iosif, tot mai aproape de despărţirea de Rapid! Declaraţiile făcute în urma remizei cu Dinamo care îl dau de gol pe tehnician

Rapid

Comentarii

Pe finalul derby-ului cu Dinamo, fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Mihai Iosif.

Rapid era favorită împotriva rivalei Dinamo, dar formaţia giuleşteană nu a reuşit să se impună în derby.

1-1 s-a terminat confruntarea, după ce ”câinii” deschiseseră scorul pe fondul unor greşeli defensive incredibile ale lui Dandea şi Grigore.

Pe finalul jocului, fanii giuleşteni au scandat <<demisia>>, iar Mihai Iosif a petrecut ultimele momente ale partidei la intrarea în tunel.

Cristi Săpunaru şi-a afirmat susţinerea faţă de antrenorul său, deşi nici el nu a fost la fel de convins precum în alte dăţi.

De nouă etape nu a mai reuşit Rapid să se impună, mai exact de la un meci din decembrie, împotriva lui FC Argeş.

De la a visa la play-off. giuleştenii ştiu acum că se vor afla mai mult ca sigur în play-out la finalul sezonului regular.

După meci, declaraţiile lui Dragoş Grigore au dat de înţeles că Mihai Iosif nu se va mai afla mult pe banca Rapidului.

Mihai Iosif, tot mai aproape de despărţirea de Rapid

Întrebat despre scandările fanilor, fundaşul s pus că nu contează cine e antrenor, contează doar ca jucătorii să îşi facă treaba.

Din punctul meu de vedere, meritam să câştigăm. Asta a fost istoria de azi. Nu avem ce să facem. Din păcate nu mai avem şanse la play-off.

Erau şi înainte de acest meci, însă erau foarte mici. Odată cu acest rezultat, ne-am pierdut speranţa la play-off.

Vom juca în continaure pentru orgoliu, indiferent de adversar. Nu putem să continuăm cu rezutate de egalitate sau înfrângeri. E nevoie şi de victorii.

Încercăm, le vom pune toate cap la cap, să vedem ce nu a mers şi să scoatem maxim din etapa următoare la Craiova.

Publicul e îndreptăţit să fie supărat. Referitor la ce se va întâmpla cu antrenorul, nu e problema mea sau a jucătorilor.

Indiferent cine e antrenor, noi trebuie să intrăm în teren, să jucam ce ni se cere şi atât tot. În rest sunt probleme care pe noi ne depăşesc”, a declarat Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare