Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii a explicat de ce a refuzat să meargă ”secund” la naţională, în mandatul lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Mihai Pintilii a explicat de ce a refuzat să meargă ”secund” la naţională, în mandatul lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Delegatul celor de la FCSB, Mihai Pintilii (38 de ani), a explicat de cu a mers ca antrenor secund la naţionala României, sub comanda lui Edi Iordănescu.

În momentul preluării echipei naţionale a României, Edi Iordănescu s-a gândit să-l aducă pe Mihai Pintilii în staff-ul său, ca antrenor secund. 

  • Cei doi se cunoşteau foarte bine din perioada în care ambii lucrau la FCSB: Edi Iordănescu era principal, iar Mihai Pintilii îi era secund.

Mihai Pintilii l-a refuzat pe Edi Iordănescu

Cu toate că era tentat de noua postură, Mihai Pintilii a recunoscut că a refuzat propunerea lui Edi Iordănescu deoarece nu deţinea Licenţa A şi Carnetul de Antrenor - pe care le va obţine abia din vara lui 2024 - şi s-ar fi simţit într-o postură ingrată la lotul naţional.

  • În cele din urmă, Edi Iordănescu l-a adus secund pe Jerry Gane.

Fără licenţă e foarte greu. Ce putea să mă pună? Directori Sportiv? N-aveam cum. Dacă mă lua antrenor secund, trebuie să stau cu el pe bancă. Cum stăteam? I-am mulţumit pe această cale şi îi mulţumesc pentru faptul că mă apreciază, dar nu aveam cum.

Am avut un 30% gând că poate dacă mă duc iau licenţa de antrenor mai repede. Primul căruia i-am zis a fost MM: `Uite, aşa, aşa...`.` Păi, şi pleci?`. `Nu plec, că d-aia vorbesc cu tine`. 

M-am gândit mereu la licenţe. Eu am zis că tre să fac şcoala, să o termin”, a declarat Mihai Pintilii, la ”SportCast cu Sile”, de la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintiliiedi iordanesculicente 

viewscnt
Articole similare