Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii mai vrea jucători, după ce Gigi Becali a anunţat încă două transferuri: "Aş mai aduce unul ca el!" | EXCLUSIV

Mihai Pintilii mai vrea jucători, după ce Gigi Becali a anunţat încă două transferuri: "Aş mai aduce unul ca el!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Mihai Pintilii (38 de ani) a dezvăluit că şi-ar mai dori un fotbalist în genul lui Darius Olaru (25 de ani), căpitanul FCSB. Antrenorul "roş-albaştrilor" a spus că e singurul post unde şi-ar mai dori jucători.

Recent, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu un jucător din Africa, însă nu i-a dat numele, dar se pare că pe lângă acesta ar urma să mai vină un atacant, o dublură pentru Andrea Compagno. Totuşi, Mihai Pintilii mai vrea un fotbalist.

Mihai Pintilii îi cere lui Gigi Becali încă un transfer: "Aş aduce pe cineva în genul lui Olaru"

Mihai Pintilii pregăteşte FCSB în tandem cu cipriotul Elias Charalambous, iar pentru perioada de transferuri de la începutul lui 2024 şi-ar dori încă un mijlocaş box-to-box, în genul lui Darius Olaru, care să se şi apere bine, dar să şi apară la finalizare.

Totuşi, în campionatul intern n-a găsit nicio variantă mulţumitoare: "E un lot bun, cu care chiar trebuie să câştigi campionatul. (n.r. - dacă ar mai face vreun transfer) Inter aş mai aduce pe cineva. Eu personal aş mai aduce pe cineva genul lui Olaru. (n.r. - E  cineva în campionatul intern?) Nu, Olaru e unic", a spus Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

FCSB a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru

Gigi Becali a dezvăluit că a primit, recent, o ofertă de 6 milioane de euro pentru transferul lui Darius Olaru. A cerut, însă, opt milioane de euro pentru a spune "da" transferului căpitanului echipei, care ar lăsa un gol imens prin eventuala sa plecare.

"Eu tot timpul vorbesc de bani, pentru că banul arată valoarea. De ce aurul e mai scump, de ce argintul e mai scump? Care e mai valoros, e mai scump.

Eu acum trei zile am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8. Este o echipă din Europa. Oamenii nu vor să se afle", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai pintiliitransferfcsbdarius olarugigi becali 

viewscnt
Articole similare