Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 6.000.000 de euro pentru un jucător de la FCSB! Gigi Becali: ”Este o echipă din Europa”

Ofertă de 6.000.000 de euro pentru un jucător de la FCSB! Gigi Becali: ”Este o echipă din Europa”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB susţine că există interes din partea unor cluburi din Europa pentru Darius Olaru, fotbalistul care a intrat din postura de rezervă în meciul naţionalei României cu Belarus, terminat 0-0.

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, nu a apelat la niciun jucător de la FCSB în primul 11 pentru partida cu Belarus.

  • Darius Olaru a intrat pentru ultimele 15 minute ale meciului disputat la Budapesta.

Gigi Becali: "Am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8"

Gigi Becali este nedumerit de alegerile lui Edi Iordănescu în ceea ce priveşte jucătorii utilizaţi în partidele echipei naţionale.

Astfel, Becali a renunţat la orice gând de a urmări partida cu Belarus după ce a aflat că Florinel Coman va începe partida de pe banca de rezerve.

”Eu tot timpul vorbesc de bani, pentru că banul arată valoarea. De ce aurul e mai scump, de ce argintul e mai scump? Care e mai valoros, e mai scump.

Eu acum trei zile am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8. Este o echipă din Europa. Oamenii nu vor să se afle.

Dacă eu am un jucător de 6 milioane, spune-mi altul care face 6 milioane de la echipa pe care a folosit-o el (n.r. – Edi Iordănescu) ieri pe teren. În afară de Man, în afară de Stanciu care e numărul 1 aici.

Eu zic aşa, Stanciu şi Coman n-au voie să lipsească. După aia fă ce vrei. Alegi cei mai valoroşi jucători. Stanciu, numărul 1, doi Coman, după aia pune ce vrei.

Nu-l vrei pe Olaru că nu-ţi convine, nu-l băga, dar pe Coman nu ai cum”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliechipa nationalafcsb 

viewscnt
Articole similare