Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, neinteresat de golgheterul din Superliga! Selecţionerul naţionalei l-a ignorat complet: "Trebuia convocat"

Edi Iordănescu, neinteresat de golgheterul din Superliga! Selecţionerul naţionalei l-a ignorat complet: "Trebuia convocat"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a obţinut un egal dezamăgitor în meciul din deplasare cu Belarus, scor 0-0. Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre jucătorii care trebuiau luaţi în considerare pentru meciurile din luna octombrie.

Dan Nistor are cifre impresionante în acest sezon de Superliga, mijlocaşul celor de la U Cluj are şapte reuşite şi a oferit trei pase decisive în această stagiune.

Acest lucru nu l-a convins pe selecţionerul Edi Iordănescu, care nu l-a luat în considerare pe Nistor. Ioan Ovidiu Sabău crede că naţionalei României îi lipseşte un plus de experienţă

"Sigur că la cât de inventiv este şi ce execuţii are, dar e greu în momentul de faţă să vii să-l iei pe Nistor să-l pui la echipa naţională să joace, după atâta timp.

Dar e jucător care inventează în orice moment ceva. La fel, finalizează. În momentul de faţă are 7 goluri, în formă, e foarte bine pregătit.

 A trecut destul de mult timp de când n-a mai fost la naţională, are puţine selecţii, dar în astfel de jocuri ai nevoie de jucători cu personalitate, cu experienţă.

Te gândeşti în momentul de faţă nu să construieşti, să pregăteşti echipa pentru ce urmează. Ai nevoie de jucătorii cei mai în formă", a spus Sabău la Prima Sport.

Dan Nistor nu este singurul jucător de la U Cluj remarcat de antrenorul "şepcilor roşii".

Alexandru Chipciu, soluţie pentru postul de fundaş dreapta?

Sabău crede că o soluţie pentru problema postului de fundaş dreapta poate fi chiar Alex Chipciu.

„L-aş fi văzut în dreapta pe Chipciu. Dacă Raţiu n-a jucat, Manea e accidentat… Sau măcar convocat, să fie acolo. Îmi dau seama cât e de puternic în momentul de faţă.

Ceilalţi nu sunt atât de puternici defensiv. În duelurile unu la unu, pe Alex e greu ca cineva să-l depăşească, să-l iei unu la unu. E foarte bine pregătit şi arată foarte bine, fizic.

E foarte puternic. Văd toţi cum arată Chipciu în momentul de faţă. A jucat cu jucători importanţi din campionatul nostru, cei mai în formă jucători, care atunci când s-au lovit de Chipciu au făcut foarte puţin, n-au putut să joace împotriva lui.

E greu să-l depăşeşti unu la unu”, a declarat Sabău despre jucătorul său.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare