Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat israelienii după remiza României cu Belarus: ”S-a împiedicat. Ne-a lăsat într-o poziţie bună”

Cum au reacţionat israelienii după remiza României cu Belarus: ”S-a împiedicat. Ne-a lăsat într-o poziţie bună”

Echipa națională

Comentarii

Egalul României cu Belarus a fost analizat de jurnaliştii israelieni, care privesc cu încredere în naţionala ţării lor, adversară directă a tricolorilor lui Edi Iordănescu la locul 2 din grupa de calificare la EURO 2024.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Astfel, în urma acestei remize, tricolorii au acumulat 13 puncte şi sunt clasaţi pe locul 2 în grupa preliminară.

Reacţia israelienilor: ”Lupta pentru un loc la EURO 2024 este încă aprinsă”

Totuşi, Israel, ocupanta locului 3, poate veni tare din spate. Are 11 puncte şi un meci mai puţin jucat, până acum, cel cu Elveţia, din cauza conflictului militar din statul Israel.

Remiza României cu Belarus a fost comentată şi de jurnaliştii isralieni, care s-au bucurat pentru pasul greşit făcut de reprezentativa lui Edi Iordănescu.

Presa din Israel a mai punctat faptul că primul criteriu de departajare în cazul egalităţii de puncte, la finalul preliminariilor, se va ţine cont de rezultatele directe.

”România s-a împiedicat şi ne-a lăsat într-o poziţie bună pentru calificare în clasament. Meciul împotriva rivalei directe din ultima fază a preliminariilor va decide probabil echipa calificată la EURO 2024. Lupta pentru un loc la EURO 2024 este încă aprinsă.

Echipa naţională a Israelului nu va juca în această etapă din cauza atacurilor teroriste, dar rivala directă a Israelului în cursa pentru un bilet la EURO, România, a remizat cu Belarus, scor 0-0, şi o va întâlni şi pe Andorra, iar acel rezultat va conta foarte mult pentru felul în care Israel va aborda următoarele meciuri.

Este de notat faptul că, în cazul egalităţii de puncte, se ţine cont de rezultatele directe, aşa că meciul de acasă contra României din luna noiembrie va fi crucial”, au notat jurnaliştii israelienii, conform sport5.co.il.

Programul ultimelor trei etape din Grupa I a preliminariilor EURO 2024

15 octombrie 2023

  • ora 19:00 | Elveţia – Belarus
  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

  • ora 19:00 | Belarus – Andorra
  • ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo

21 noiembrie 2023

  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaisraeleuro 2024 

viewscnt
Articole similare