Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Note de trecere pentru jucătorii naţionalei după meciul cu Belarus. Ce tricolori au impresionat

Note de trecere pentru jucătorii naţionalei după meciul cu Belarus. Ce tricolori au impresionat

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a obţinut un semi-eşec la Budapesta, împotriva naţionalei din Belarus, scor 0-0. Tricolorii lui Edi Iordănescu au pierdut o oportunitate imensă de a-şi păstra avantajul faţă de naţionala de pe locul trei în grupă, Israel.

România a arătat semne de fluiditate ofensivă în prima repriză dar majoritatea fazelor de atac nu s-au concretizat după intrarea în ultimii 25 de metri.

Conform site-ului Flashscore, "omul meciului" în cadrul echipei naţionale a României a fost fundaşul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Raţiu, cu o notă de 7.7.

Cel mai slab jucător dintre cei 11 titulari a fost mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova, Vladimir Screciu, cu nota 6.7.

Căpitanul naţionalei, Nicolae Stanciu a primit o notă decentă, 7.6, după contribuţia sa la jocul ofensiv al naţionalei.

Schimbări fără impact în meciul cu Belarus

Dintre jucătorii intraţi pe parcursul meciului, Olimpiu Moruţan a fost cel care a impresionat, fostul jucător al campioanei Turciei, Galatasaray, a obţinut nota 7.

Nu toate schimbările au avut impactul dorit, Ianis Hagi a fost notat cu 6.5, în timp ce atacantul campioanei Farul, Louis Munteanu a primit nota 6.1 

Fundaşul urmărit de Jose Mourinho, Radu Drăguşin a primit 7.4, în timp ce colegul său din mijlocul apărării a primit nota 7.2.

Belarus - România 0-0

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

În celălalt meci din grupa I, Kosovo a învins Andorra, în deplasare, cu scorul de 3-0, după golurile marcate de Rashica (min. 26, 71) şi Zeqiri (min. 83).

În clasamentul grupei conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (13 puncte), Israel (11 puncte), Kosovo (7 puncte), Belarus (5 puncte) şi Andorra (2 puncte). Israel şi Elveţia au un meci mai puţin disputat.

Următorul meci al României se joacă duminică, 15 octombrie, la Bucureşti, cu Andorra.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalabelarus 

viewscnt
Articole similare