Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a reuşit să crească bugetul Craiovei + Oltenii s-au hotârăt: ”Nu vindem niciun jucător”

Mihai Rotaru a reuşit să crească bugetul Craiovei + Oltenii s-au hotârăt: ”Nu vindem niciun jucător”
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a făcut buget pentru titlu: aproximativ 12 milioane de euro!

Mihai Rotaru a reuşit să crească bugetul Craiovei. Oltenii s-au hotârăt: ”Nu vindem niciun jucător”

Universitatea Craiova va juca împotriva echipei albaneze KF Vllaznia, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League 2022-2023. Echipa din Bănie vrea să facă o figură frumoasă anul acesta. 

Olteni pretind că nu vor mai tolera în cupele europene „niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi”.

Sorin Cârţu (66 de ani), preşedintele grupării din Bănie, a dezvăluit că Mihai Rotaru a reuşit să crească bugetul clubului de la 7,5 milioane de euro, la 11,5 milioane de euro.

”Din discuţiile pe care le-am avut în prima fază cu domnul Rotaru se vorbea de 7,5 milioane de euro. Am găsit înţelegerea din partea acţionarilor şi mergem către 11,5 milioane de euro. În bugetul acesta nu luam în calcul să vindem vreun jucător, pentru că vrem să menţinem toţi jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut.

Mai avem un milion de euro special pentru transferuri, fără să influenţeze bugetul de 11,5 milioane de euro. Important este să găsim jucătorii care ne interesează.

Suntem în evaluări şi discuţii pentru aducerea a doi fundaşi centrali. Unul a venit în cantonamentul din Austria şi treburile sunt rezolvate. Am vrea să aducem încă un atacant central să aducem concurenţă pentru Markovic şi Koljic”, a spus Cârţu, potrivit primasport.ro.

Potrivit tragerii la sorţi, manşa tur este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, la Craiova.

Vllaznia este câştigătoarea Cupei Albaniei 2022. În campionat, Vllaznia s-a clasat pe locul cinci, după KF Tirana (campioana), Laci, Partizani şi Kukesi.

Universitatea Craiova, victorie clară în primul amical al verii. Markovic l-a dat pe spate pe Balint 

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Arminia Bielefeld, scor 4-1, în primul meci amical al stagiului de pregătire din Austria.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 5 din penalty. Jovan Markovic a reuşit dubla în minutul 52 şi 60 chiar sub privirile noului antrenor Laszlo Balint, iar Roguljic a închis tabela în minutul 79 cu un gol superb. 

Echipa de start a celor de la CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu - Mateiu, Vînă - Baiaram, Gustavo, A. Ivan - Koljic 

Rezerve: Lazar - Căpăţînă, Găman, N. Bancu, Sala, Nistor, Al. Creţu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brăşfăleanu, Danciu 

Antrenor: Laszlo Balint

Afla mai multe despre: mihai rotarusorin cartuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare