Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, după ce a refuzat amânarea partidei cu Farul: ”Sigur că ne dorim, ca buni români, ca ambele echipe să se califice”

Mihai Rotaru, după ce a refuzat amânarea partidei cu Farul: ”Sigur că ne dorim, ca buni români, ca ambele echipe să se califice”

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, oficial, vineri, că partida dintre Poli Iaşi şi Sepsi programată iniţial duminică, a fost amânată, însă jocul dintre Farul şi Universitatea Craiova, din aceeaşi zi, se va disputa.

Farul Constanţa şi Sepsi au solicitat cluburilor adversare în această rundă amânarea partidelor cu Universitatea Craiova, respectiv Poli Iaşi pentru a ca jucătorii să fie proaspeţi la returul din play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League, contra celor de la HJK Helsinki, respectiv Bodo Glimt.

  • Ambele partide din retur vor avea loc în deplasare, în Scandinavia. La Constanţa, Farul s-a impus cu 2-1. La Sfântu Gheorghe, Sepsi a remizat, scor 2-2.

Mihai Rotaru se menţine pe baricade

Poli Iaşi a acceptat să amâne jocul cu Sepsi, însă Universitatea Craiova nu a vrut să audă de un asemenea scenariu, spre nemulţumirea ”marinarilor”

Motivul invocat de către olteni ar fi faptul că echipa ar avea o pauză mult prea mare între jocuri, ce ar dăuna parcursului ulterior de Superligă.

În acelaşi timp, patronul Craiovei, Mihai Rotaru transmite că şi-ar dori sincer ca ambele formaţii româneşti antrenate în cupele europene să se califice în grupele Conference League.

Eu am comunicat deja punctul nostru de vedere. Nu am dorit amânarea meciului cu Farul pentru că ar fi însemnat că noi să facem o pauză prea mare, de câteva săptămâni, şi apoi să jucăm din 3 în 3 zile.

Dacă LPF decide altceva asta este. Sigur că ne dorim ca buni români să se califice ambele echipe, atât Sepsi, cât şi Farul mai departe.

Craiova îşi menţine şi în acest sezon acelaşi obiectiv, locurile 1-3”, a declarat Mihai Rotaru, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare