Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru îl cere pe Mitriţă la EURO: „Un geniu al Olteniei! Oamenii vor să se bucure de el la naţională”

Mihai Rotaru îl cere pe Mitriţă la EURO: „Un geniu al Olteniei! Oamenii vor să se bucure de el la naţională”

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă a făcut din nou un meci senzaţional pentru Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru, fascinat de Alex Mitriţă după victoria cu Rapid

Oltenii s-au impus cu 2-1 în derby-ul cu Rapid, iar Mitriţă a făcut show pe teren. A dat o pasă de geniu pentru Baiaram şi a înscris din penalty, spre fericirea suporterilor din Bănie.

La finalul meciului. Mihai Rotaru a declarat public că Alex Mitriţă este mult prea bun pentru a fi ignorat de Edi Iordănescu. Finanţatorul Universităţii Craiova spune că echipa naţională are mare nevoie de Mitriţă la EURO.

„Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti. Nu vă întrebaţi de ce a căzut Rapidul, întrebaţi-vă cât de sus am fost noi. Nu a fost simplu, a fost o victorie mare de care ne bucurăm. Facem mâine analiza etapei, astăzi sărbătorim.

Nu ne gândim la titlu, acum ne bucurăm doar de victorie. Am sperat să întoarcem meciul, băieţii au avut atitudine!

Mitriţă Alexandru nu e doar un geniu în teren. El, la ora actuală, e spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Nu vorbim aici de Balaci, Cârţu, generaţia lor. Să nu existe discuţii. Dacă tu nu îl iei la naţională... au fost nişte probleme acum 3 ani.

Alexandru Mitriţă s-a schimbat. Toţi ne schimbăm. Cea mai importantă e atitudinea pe care el o arată. El e simbolul Craiovei actuale! E reprezentantul a două milioane de oameni care locuiesc în Oltenia. Mai sunt trei milioane şi în afară.

Ei vor să se bucure de Mitriţă la naţională! Daţi-le această şansă”, a spus Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, la Prima Sport.

Dan Şucu, atacat de rivali după înfrângerea de la Craiova: „Nu i-a priit parizerul, e mâncarea săracului!” | EXCLUSIV

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu aceştia, înainte de marele meci din Bănie. Toată atitudinea omului de afaceri a fost prilej pentru rivali să-l ironizeze, mai ales la finalul meciului.

Sorin Cârţu s-a bucurat de victoria oltenilor şi consideră că acţiunile lui Dan Şucu au fost strict de marketing, ţinând să arunce şi câteva „săgeţi” la adresa rivalului de la Rapid.

„Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo. Sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a declarat Sorin Cârţu în direct la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: alex mitritamihai rotaruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare