Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a vorbit deschis despre colaborarea dintre Charalambous şi Pintilii: "El oricum îşi dorea foarte mult să vină cineva, avea o presiune enormă"

Mihai Stoica a vorbit deschis despre colaborarea dintre Charalambous şi Pintilii: "El oricum îşi dorea foarte mult să vină cineva, avea o presiune enormă"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous este noul antrenor al FCSB-ului. În vârstă de 42 de ani, cipriotul va colabora cu Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei de la plecarea din toamnă a lui Nicolae Dică.

"Va fi o colaborare fără fisură, pentru că Pintilii îşi dorea foarte mult să vină cineva. El oricum avea o presiune enormă şi a plătit pentru greşeli pe care nu le-a făcut. A fost suspendat doar ca Burchel să-şi arate muşchii.

Omul nu a dat indicaţii, a stat liniştit pe bancă, alţii stăteau la marginea terenului şi dădeau indicaţii. În fine, am îngropat securea, nici nu mai ştiu unde am îngropat-o" , a declarat Mihai Stoica.

Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesionişti, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, Charalambous a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012, fostul fundaş a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiaşi an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri şi a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte şase luni la Doxa Katokopias (Cipru) şi APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

Charalambous a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 - februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare