Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, indignat la FCSB - Rapid: ”Nu există în lume aşa ceva. E frustrant” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, indignat la FCSB - Rapid: ”Nu există în lume aşa ceva. E frustrant” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are în faţă un nou test de mare intensitate, derby-ul bucureştean cu Rapid. Foarte aproape de un nou titlu, primul după nouă ani de aşteptare, formaţia roş-albastră speră să se revanşeze pentru eşecul dur suferit în ultima etapă a sezonului regular (0-4).

FCSB şi Rapid se întâlnesc într-un meci o miză mare în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Motivul de nemulţumire al lui Mihai Stoica

Iar Arena Naţională, locul desfăşurării duelului dintre cele două rivale bucureştene, a fost luată cu asalt. Este sold-out, fiind prezenţi peste 45.000 de suporteri care asistă la această confruntare.

Dar există şi motive de nemulţumire. Peluza care înconjoară galeria rapidistă a fost închisă din motive de siguranţă. Arena Naţională, cel mai mare stadion din ţară, are o capacitate de 55.000 de locuri.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, este şi el prezent pe arena bucureşteană şi a prefaţat acest derby.

”16 puncte sunt în clasament, dar nu sunt pe teren. Pe teren sunt 22 de jucători. Şi înainte de meciul pierdut cu 4-0, eram oaspeţi atunci, era o distanţă de 12 puncte şi părea că ei sunt în faţă. Conteaza doar ce se întâmplă pe dreptunghiul verde.

Trebuie să câştigăm un meci şi Craiova să nu câştige un meci. Pentru 45.000 de suporteri ai roş-albaştrilor trebuie să câştigăm acest meci. Sper să o putem face. Mi-aş dori în fiecare an să câştigăm campionatul şi să pierdem toate cele patru meciuri cu Rapidul. Ne interesează titlul.

Dacă se întâmplă cumva să pierdem azi, mai băgăm o fisă miercuri la Sfântu Gheorghe, dar e extrem de important să rezolvăm ecuaţia astăzi. Rapidul joacă azi pentru suporteri. Jucăm cu Rapid, echipa care ne-a bătut aici ultima oară cu 4-0.

Poate ne mai trebuia un stadion. Eu înţeleg autorităţile şi cei care asigură securitatea la astfel de meciuri cu grad mare de risc, dar nu există în lume aşa ceva ca pe 12.000 de locuri să stea doar 2.400 de suporteri. E frustrant. Privăm mulţi suporteri să nu asiste la un asemenea meci pe Arena Naţională”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Înaintea meciului direct, FCSB este lider, cu 44 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb rapidmihai stoicasuperligaarena nationala 

viewscnt
Articole similare