You are here:

Mihai Stoica ştie cine este patronul din Superligă care a rămas cu buza umflată după ultimele tunuri din mercato: ”Are două înfrângeri”

Mihai Stoica ştie cine este patronul din Superligă care a rămas cu buza umflată după ultimele tunuri din mercato: ”Are două înfrângeri”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre cele mai importante transferuri realizate în acest start de sezon de Superliga.

Preşedintele CA al FCSB este de părere că dintre patronii echipelor de top din Superliga, cel mai necâştigat a ieşit Dan Şucu, patronul Rapidului, care a ratat transferurile lui Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea.

În mijlocul negocierilor dintre Gigi Becali şi Neluţu Varga pentru Daniel Bîrligea, Dan Şucu a intervenit şi i-a făcut o ofertă patronului din Gruia, ce a fost refuzată.

Dan Şucu a ratat doi atacanţi de naţională. Reacţia lui Mihai Stoica: ”Are două înfrângeri”

”Neluţu Varga are o victorie că l-a luat pe Louis Munteanu, Gigi are şi el o victorie că l-a luat pe Bîrligea, iar Şucu are două înfrângeri. Pentru că ei (n.r. Rapid) au spus că au fost interesaţi, şi de Louis Munteanu, şi de Bîrligea.

Gigi are o victorie şi o înfrângere. Neluţu Varga nu are nicio înfrângere. A jucat o singură partidă, ”apărărea siciliană” (n.r. deschidere din şocul de şah).

Îmi era foarte frică că Gigi va da foarte mulţi bani, pentru că, atunci când se activează, este de nestăpânit. Eu în primul rând nu ştiam dacă Bîrligea vrea să vină la noi.

Gigi a profitat de situaţia în care era CFR, pentru că CFR are un lot foarte mare şi l-au gândit neluând în calcul că vor juca în grupele Conference League”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: cfrfcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare