You are here:

Reacţia incredibilă a lui Dan Şucu pentru Gigi Becali, când şi-a dat seama că Bîrligea ajunge la FCSB: "Era la telefon"

Reacţia incredibilă a lui Dan Şucu pentru Gigi Becali, când şi-a dat seama că Bîrligea ajunge la FCSB: "Era la telefon"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat concurenţa pe care i-a făcut-o Dan Şucu, acţionarul de la Rapid, pentru transferul lui Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Afaceristul care finanţează campioana a dezvăluit ce replică i-a dat rivalul său, atunci când cel din urmă a simţit că atacantul îi scapă printre degete.

Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă a făcut Rapid pentru Daniel Bîrligea

Gigi Becali a anunţat cu fast transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB. În palatul din Aleea Alexandru, afaceristul a recunoscut că fotbalistul sosit de la CFR Cluj a fost marele său vis pentru postul de atacant central, iar Dan Şucu n-a fost ocolit în discursul său. 

Marius Şumudică a cerut un atacant la Rapid, ca să-l înlocuiască pe Albion Rrahmani, plecat la Sparta Praga, iar Dan Şucu s-a inflitrat în mijlocul negocierilor pe care FCSB le derula cu CFR Cluj. 

Totuşi, Dan Şucu i-a făcut lui CFR Cluj o ofertă mai mică pentru Daniel Bîrligea, cel care a fost prezentat oficial la FCSB, unde va purta numărul 9. 

"El voia să dea 1.8 milioane în rate pe un an, se ruga de Varga. Becali dădea două milioane direct odată. Ce faci, mă? Aşa mi-a zis Varga (n.r. - râde). Tu te iei cu Becali? Îi mulţumesc lui Varga, a zis că e bărbat şi face asta. Bine, mi-a băgat după prin contract multe clauze, dar peste două milioane n-a ridicat", a dezvăluit Gigi Becali

Dan Şucu a încercat să-l înduioşeze pe Gigi Becali, când şi-a dat seama că-l pierde pe Daniel Bîrligea. Ce i-a spus afaceristului

Acţionarul de la Rapid şi-a dat seama, luni seara, că CFR Cluj nu va accepta oferta sa. Dan Şucu a încercat să-l "înmoaie" pe Gigi Becali, într-o perioadă în care Rapid caută cu disperare un atacant central. 

"Eu n-aş face ce a făcut Şucu, nu. N-am să fac vreodată aşa ceva. Chiar dacă Şucu a făcut, eu nu fac, că nici duşmanului nu-i fac, e chestiune de obraz. Ce a câştigat el că m-a făcut să dau bani în plus?

Când am ieşit azi din biserică, mi-a dat mesaj MM <<Am o stare bună>>. Adică invers faţă de ce mi-a zis Şucu la telefon <<Am o stare proastă, domnul Becali, dacă dumneavoastră îl luaţi pe Bîrligea>>. Eu am zis <<Bine, mă, ca să ai tu stări bune nu mai cumpăr niciun jucător>>. 

Îmi vine să plâng (n.r. - întrebat dacă acum Şucu are o stare proastă). Nu e problemă... Nu mă mai instigaţi, el tot băiat bun e, nu e rău, dar a făcut o greşeală pe care pe viitor nu cred că o mai face. El spunea că nu e aşa", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali, în momentul în care l-a prezentat pe Daniel Bîrligea, la palatul din Aleea Alexandru.

101 de meciuri, 29 de goluri şi 11 pase decisive sunt cifrele lui Daniel Bîrligea la CFR Cluj

Afla mai multe despre: dan sucugigi becalitransfer daniel birligeadaniel birligea cfr cluj fcsb,  

viewscnt
Articole similare