You are here:

OFICIAL | Ce număr va purta Daniel Bîrligea la FCSB şi când va începe antrenamentele: "Bun venit!"

OFICIAL | Ce număr va purta Daniel Bîrligea la FCSB şi când va începe antrenamentele: "Bun venit!"

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea, fostul atacant al celor de la CFR Cluj, a semnat în mod oficial cu FCSB.

Internaţionalul român va îmbrăca tricoul cu numărul nouă la FCSB. Jucătorul transferat de campioana României de la CFR Cluj pentru 2.000.000 de euro se va alătura jucătorilor din lotul lui Elias Charalambous în această săptămână.

Daniel Bîrligea va avea numărul nouă la FCSB

"Bine ai venit, Daniel Bîrligea! FCSB anunţă transferul lui Daniel Bîrligea, de la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ.  Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul şi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 şi se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous. Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", au transmis cei de la FCSB, pe reţelele de socializare.

Daniel Bîrligea a primit oferte şi din Rusia, cât şi din partea unei rivale a celor de la FCSB, Rapid, în ultima perioadă. Fotbalistul care semna cu CFR Cluj în anul 2022, a evoluat în 101 partide în tricoul "feroviarilor", în toate competiţiile. Bîrligea are şi două selecţii pentru echipa naţională a României. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost la EURO 2024 alături de "tricolori".

Afla mai multe despre: fcsbdaniel birligeasuperligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare