adplus-dvertising
You are here:

Mihai Stoica, surprins de cum a fost primit pe stadionul unei rivale din Liga 1: ”Mare lecţie de civilizaţie”. Critici pentru fanii Petrolului şi cei ai lui Poli Timişoara

Mihai Stoica, surprins de cum a fost primit pe stadionul unei rivale din Liga 1: ”Mare lecţie de civilizaţie”. Critici pentru fanii Petrolului şi cei ai lui Poli Timişoara

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica laudă atitudinea publicului unei rivale a FCSB-ului şi spune că suporterii au arătat multă civilizaţie şi nu i-au înjurat pe jucători.

Mihai Stoica a rămas impresionat de felul în care s-au comportat suporterii unei rivale din Liga 1. Managerul sportiv al FCSB-ului spune că este printre puţinele stadioane rivale pe care echipa lui Gigi Becali n-a fost înjurată.

Mihai Stoica îşi scoate pălăria în faţa suporterilor unei rivale din Liga 1

Oficialul FCSB-ului nu este foarte bine primit pe stadioanele echipelor de tradiţie din Liga 1, după ce, de-a lungul timpului, şi-a ironizat rivalele.

Însă Mihai Stoica spune că a rămas impresionat de atitudinea suporterilor celor de la UTA Arad. În schimb, susţine că FCSB nu are niciun fel de rivalitate cu echipe ca Poli Timişoara sau Petrolul Ploieşti şi că nu înţelege comportamentul suporterilor acestor cluburi.

”Am fost înjuraţi peste tot, dar la Arad nu, mare lecţie de civilizaţie. Uite, la Timişoara ne rupeau, dar cei de la Timişoara au ei o chestie, că au ei o rivalitate cu Steaua, nu ştiu de unde şi până unde, ca şi cei de la Ploieşti, că şi ăia au rivalitate cu Steaua (n.r. cu FCSB).

Unde aveti, mă, voi rivalitate cu Steaua? Steaua a avut rivalitate cu Dinamo tot timpul şi cu Rapid, în 2006, şi ce rivalitate am mai avut? Cu Craiova, când era Craiova Maxima, dar atunci nu era Steaua aşa maximă atunci (n.r. zâmbeşte)”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica nu o consideră rivală nici pe CFR Cluj, dar din alte motive: ”Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind? Nu e nicio rivalitate joacă singuri”.

viewscnt
Articole similare