Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, verdict ferm pentru Dinamo după eşecul cu Rapid: ”A fost tăcere totală. Va avea probleme şi la baraj” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, verdict ferm pentru Dinamo după eşecul cu Rapid: ”A fost tăcere totală. Va avea probleme şi la baraj” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-3, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1, iar Mihai Stoica a comentat jocul ”câinilor”.

În duelul disputat duminică seara au marcat următorii jucători: Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo.

Partida cu Rapid a reprezentat şi debutul tehnicianului Dusan Uhrin Jr., cel care tocmai ce a revenit pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare. Acesta se află la al treilea mandat la Dinamo.

Mihai Stoica, verdict ferm pentru Dinamo după eşecul cu Rapid: ”A fost tăcere totală. Va avea probleme şi la baraj” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a comentat şi el prestaţia elevilor pregătiţi de Dusan Uhrin în prima etapă din play-out. Acesta consideră că Dinamo a avut un joc şters, din care nu pot fi evidenşiate prea multe aspecte pozitive.

De asemenea, oficialul celor de la FCSB a analizat şi şansele ”câinilor” în lupta pentru supravieţiurea în Liga 1.

Mihai Stoica este de părere că Dinamo nu mai poate coborî pe un loc direct retrogradabil, întrucât acolo se află Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş, echipele cu cele mai mari probleme financiare din acest sezon.

Totuşi, managerul gerenal de la FCSB punctează faptul că Dinamo nu va urca în clasament şi se va poziţiona pe un loc de baraj la finalul play-out-ului. În contextul dat, ”câinii” vor avea probleme şi cu adversara care va veni din Liga a 2-a, indiferent de numele pe care îl va avea aceasta.

”Tot loc de baraj ar ocupa. Vorbeam în emisiunile trecute că sunt de fapt două meciuri mai puţin în play-out că Mediaş şi Clinceni fac act de prezenţă. Mi-e teamă să nu fie şi Dinamo acolo la cum a jucat cu Rapid. A fost tăcere totală la Dinamo.

La cum arată acum nu poate să o depăşească pe Mioveni, dar se pot întâmplă multe. Cred că este un punct de plecare declaraţia lui Duşan Uhrin, ştie că are de pregătit un baraj. Una e să joci cu FC Hermannstadt, alta cu Slobozia, cu tot respectul. Dar omul a fost realist acuma seara. După e Chiajna, care e bună. Deci ar avea probleme şi la baraj.

Dacă Uhrin e în stare să îi pună pe picioare pe jucători, căţiva chiar cu experienţă, atunci se poate.

Uhrin ştiu că este un tip care impune o disciplină. E diferit de Stoican, care încerca să îşi creeze o chimie proprie cu jucătorii. Eu zic să nu luăm jocul ăsta drept reper. La capitolul defensiv eu zic că are probleme”, a declarat Mihai Stoica, după înfrângerea lui Dinamo cu Rapid, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamomihai stoica 

viewscnt
Articole similare