Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, prima reacţie după şedinţa de la FRF: "Edi nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc. Nici la şoferie să faci zilnic accidente"

Mihai Stoichiţă, prima reacţie după şedinţa de la FRF: "Edi nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc. Nici la şoferie să faci zilnic accidente"

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a tras câteva concluzii după parcursul sub aşteptări al naţionalei României sub comanda selecţionerului Edward Iordănescu.

Mihai Stoichiţă, după începutul de mandat al lui Edi Iordănescu

România e ultima în Liga Naţiunilor, du trei înfrângeri din patru meciuri şi cu un joc disfuncţional. În zilele de după înfrângerea cu Muntenegru, scor 3-0, la sediul FRF a avut o întâlnire între şefii federaţiei şi Edi Iordănescu. 

FRF l-a reconfirmat în funcţie pe Edi Iordănescu printr-un comunicat, iar Mihai Stoichiţă a o oferit o primă reacţie după întâlnirea dintre părţi. 

,,Din păcate, aţi văzut şi dumneavoastră şi concluziile trase din discuţiile cu preşedintele FRF şi Edi Iordănescu. A fost un sumar al discuţiilor pe care le-am avut şi urmează ca în perioada următoare ca antrenorul echipei naţionale să ia decizii importante. 

Ne vom mai întâlni odată şi vom vedea ce ne va propune Edi şi vom vedea ce trebuie să facem în viitor. Sper să nu mai fie accidente şi să pierdem cu echipe slabe, scuza unui accident nu mai există, pentru că eu nu am mai pomenit nici la şoferie să faci zilnic accidente. Trebuie să fie un pic altfel la nivel de selecţioner. Edi nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc", a declarat oficialul FRF pentru Radio Sport Total FM.

Stoichiţă cere răbdare şi aşteaptă deciziile selecţionerului în privinţa naţionalei României. 

"Deciziile lui vor fi luate în cadrul comisiei tehnice şi vom încerca să nu aruncăm toată vina pe cineva, ci să ne asumăm deciziile.

Eu nu arunc cu noroi în oameni, dar trebuie sa recunoaştem că acum 20 sau 25 de ani jucătorii care trebuiau sa fie îngrijiţi să aibă condiţii foarte bune au fost trataţi diferit, iar jucatorii se formează în timp. Trebuie sa aşteptăm un nivel mai bun al unei federaţii care a dat semne că putem creşte mai bine”, mai spus conducătorul de la FRF. 

  • În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitarazvan burleanuedi iordanescufrf 

viewscnt
Articole similare