Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu taie doi tricolori de pe lista lui Edi Iordănescu. Fotbaliştii vizaţi: "Despre el susţin de mult că nu e lider. Trebuie să o ai în sânge" | EXCLUSIV

Răzvan Lucescu taie doi tricolori de pe lista lui Edi Iordănescu. Fotbaliştii vizaţi: "Despre el susţin de mult că nu e lider. Trebuie să o ai în sânge" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a fost întrebat de ce doi dintre tricolorii lui Edi Iordănescu nu se impun în echipa naţională.

Răzvan Lucescu, despre Vlad Chiricheş şi Răzvan Marin

România a pierdut trei dintre cele patru meciuri jucat în grupa din Liga Naţiunilor, iar printre dezamăgirile din lot s-au numărat fotbalistul lui Cagliari, Răzvan Marin, şi fundaşul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş. 

Răzvan Lucescu a explicat de ce nu-i consideră lider pe cei doi stranieri, deşi admite că sunt valoroşi. 

"E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, a retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. Şi chiar dacă ar fi fost şi putea să retrogradeze, dar el nu este, el este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă", a declarat Răzvan Lucescu pentru Orange Sport. 

Antrenorul a mai tăiat un lider de pe lista lui Edi Iordănescu: "Despre Chiricheş şi susţin asta de mult. E un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt consideraţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze.

Eşti lider, eşti lider, eşti numărul 1, numărul 2 întotdeauna vrea să-l imite pe numărul 1. Numărul 1 e natural, se comportă că aşa simte", a mai spus fostul selecţioner. 

"Eu cred că nu sunt nici optimist, nici pesimist, sunt realist şi cred că ce vorbesc acum peste trei, cinci luni poate să fie diferit. Adică o calificare poate veni, întotdeauna ai nevoie de o conjunctură, de şansă, ca la momentul în care ajungi la un meci toţi jucătorii să fie într-o formă foarte bună, cu încredere că vin de la echipele de club unde joacă şi ajung la meciul acela şi înfruntă un adversar care nu are aceeaşi pregătire psihologică sau lipsesc jucători", a adăugat Răzvan Lucescu. 

Afla mai multe despre: razvan lucescuvlad chirichesrazvan marinedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare