Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Botoşani: ”Îmi doresc să creez o echipă competitivă”

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Botoşani: ”Îmi doresc să creez o echipă competitivă”

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Teja a fost prezentat oficial, miercuri, în calitate de antrenor principal al echipei FC Botoşani.

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Botoşani: ”Îmi doresc să creez o echipă competitivă”

Mihai Teja a fost prezentat, azi, oficial, la FC Botoşani. 

"În urma discuţiei pe care am avut-o faţă-n faţă cu domnul Valeriu, m-a convins pentru că respectă antrenorii şi respectă decizia antrenorilor. Ceea ce s-a întâmplat aici la Botoşani au fost lucruri foarte frumoase, o muncă bine depusă de staff-ul administrativ, de staff-ul tehnic pentru că Marius a lăsat lucruri foarte bune aici, ceea ce mă obligă şi pe mine să continui cu performanţă, să vrem mai mult, să avem obiective mai îndrăzneţe, să încercăm mai mult. Am încredere şi am venit cu inima deschisă la Botoşani şi sper să facem o muncă frumoasă aici şi cât mai îndelungată.

Lotul de jucători este un pic subţirel, dar lucrăm la lucrul acesta. Încercăm să aducem jucători, să aducem jucători de calitate care să se plieze pe filosofia mea. Vreau să continui această filosofie pe care Botoşaniul a avut-o şi în trecut, şi cu Leo Grozavu, şi cu Marius şi cu toţi antrenorii care au fost aici. Vrem o echipă ofensivă, care să creeze fotbal, o echipă care să aducă oamenii la stadion", a spus Mihai Teja, la conferinţa de presă.

Vizita medicală va fi efectuată pe 16 iunie. Pe 23 iunie, echipa va pleca într-un cantonament în Austria, unde va susţine câteva meciuri amicale.

Mihai Teja îi succede la FC Botoşani lui Marius Croitoru.

Teja a dezvăluit că negocierile au durat scurt timp şi că a putut ajunge rapid la un acord pentru a prelua formaţia moldoveană, unde i se va da ”mână liberă”. În plus, fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că va aduce cel puţin trei-patru jucători la club, având nevoie deocamdată însă să îşi evalueze lotul.

Mihai Teja a mai antrenat echipele Universitatea Cluj, naţionala U21 a României, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, FCSB, Politehnica Iaşi şi FC Voluntari.

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Becali la FCSB, rămas fără echipă din iarnă, revine în Liga I
 

Afla mai multe despre: mihai tejafc botosani 

viewscnt
Articole similare