Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, supărat după înfrângerea cu FCSB! ”Noi suntem 9 şi Octavian Popescu trece prin toţi!”

Mihai Teja, supărat după înfrângerea cu FCSB! ”Noi suntem 9 şi Octavian Popescu trece prin toţi!”
Comentarii

Gaz Metan a pierdut, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-2, contra lui FCSB, în etapa a IV-a a Ligii I.

Au marcat: Florin Tănase '12 (p), Octavian Popescu '79 / Matricardi '24. Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan, şi-a taxat elevii, după ce Octavian Popescu s-a distrat cu apărarea ardelenilor la golul marcat în minutul 79. 

”Am pierdut meciul. Sunt dezamăgit. Băieţii au făcut un meci bun, dar aşa e mereu. Jucăm bine, dar pierdem. Aşa a fost şi anul trecut. În minutul 75 simţeam că putem câştiga. Atunci când încerci să tragi la poartă din afara careului, e greu cu FCSB. Sunt dezamăgit, pentru că au luptat, au încercat. Îmi pare rău. La fel, în meciul cu FC Argeş, luăm gol în ultima secundă. E vorba şi de lipsă de concentrare.

”Octavian Popescu trece prin 9 jucători. Era singur şi a trecut de toţi!”

Octavian Popescu trece prin 9 jucători. Era singur şi a trecut de toţi. E un copil cu calitate, dar eram toţi în zonă. Aşa a fost şi cu Farul, Pitu a trecut printre toţi. Trebuie să fim mai atenţi, sunt puncte pe care le pierdem printre degete. Puteam mai mult, mai ales din punct de vedere al jocului. Cei care vin de pe bancă nu ajută cu nimic. Din păcate, nu avem. Poate mai aducem 2-3 jucători. Vedem în funcţie de bugetul pe care îl avem”, a spus Mihai Teja după meci. 

Ce a spus Ioan Filip la finalul partidei. 

”Speram la un egal, speram să luam puncte. Am început puţin timoraţi, ne-au dat ei gol după care am revenit, dar am cazut puţin fizic. A intrat Tavi, care e un copil foarte bun, foarte bun şi s-a văzut, a reuşit să înscrie.

Ştiam că vine in interior, face pe dreptul, e calitatea lui până la urmă, n-am reuşit să-l blocam. Nu putem să dam vina doar pe fundaşi, că ne apărăm cu atacanţii, dacă ei nu fac puţin efort, e clar că dacă vin direct pe fundaşi, e mult mai greu”, a spus după meci Ioan Filip. 

După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul 4, cu opt puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul 11, cu patru puncte. Lider este CFR Cluj, cu 12 puncte, echipă urmată de Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 10 puncte.

Afla mai multe despre: gaz metan-mihai teja-liga 1 

viewscnt
Articole similare