You are here:

Minunea continuă! Pe cine va întâlni Corvinul Huneodara în Conference League, după înfrângerea cu Rijeka. Deplasare de 4.500 de kilometri

Minunea continuă! Pe cine va întâlni Corvinul Huneodara în Conference League, după înfrângerea cu Rijeka. Deplasare de 4.500 de kilometri
Comentarii

Corvinul Hunedoara a fost eliminată din Europa League, după înfrângerea la limită suferită în Croaţia în faţa celor de la Rijeka, scor 0-1.

Trupa lui Florin Maxim a avut o prestaţie demnă de laudă şi a reuşit să-i pună în dificultate pe croaţi în repetate rânduri, mai ales în repriza a doua, când Sergiu Buş a ratat un penalty în minutul 76.

Astfel, Corvinul părăseşte Europa League după două tururi, însă va intra în turul trei Conference League, unde va da piept cu un adversar împotriva căruia are şanse reale de calificare.

Corvinul Hunedoara şi-a aflat adversarul! Misiune accesibilă pentru elevii lui Florin Maxim

Corvinul o va întâlni în turul trei UEFA Conference League pe Astana, echipă ce a terminat în sezonul trecut pe locul doi în Kazahstan.

În această seară, Astana a eliminat-o din Conference League pe Milsami Orhei după o victorie scurtă în Kazahstan, scor 1-0.

Astfel, Corvinul va întâlni, cel puţin pe hârtie, cel mai slab adversar din această aventură europeană, după ce în dublele cu Paksi şi Rijeka a fost clar outsider.

  • Lotul celor de la Astana este cotat de Transfermarkt la 9.850.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaramilsami orhei 

viewscnt
Articole similare