Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, din nou în fotbalul românesc? „A fost pe la mine să bem un şpriţ şi mi-a spus!”

Mircea Lucescu, din nou în fotbalul românesc? „A fost pe la mine să bem un şpriţ şi mi-a spus!”
Comentarii

Mircea Lucescu este considerat unul dintre posibilii salvatori ai lui Dinamo.

Dezvăluiri despre o posibilă investiţie în fotbal a lui Mircea Lucescu

Formaţia dinamovistă trece prin momente foarte dificile, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan financiar. Astfel, venirea lui Mircea Lucescu la echipă ar însemna o mare gură de oxigen. Legendarul antrenor a dezvăluit el însuşi că este interesat să investească în fotbalul românesc, după atâţia ani de antrenorat, dar nu a luat încă o decizie finală.

Totuşi, Rică Răducanu, fostul portar al echipei naţionale, a explicat că Mircea Lucescu nu va investi nici la Dinamo, dar nici la Rapid. Cei doi sunt buni prieteni şi se întâlnesc ocazional pentru a depăna amintiri.

„Nu are cum Mircea Lucescu să meargă la Rapid. El a făcut multe, dar e dinamovist! Eu dacă aş avea material, unde aş investi? La Rapid! El la Dinamo. Dar nu cred că se bagă el, a fost pe la mine, mai bem un şpriţ aşa lejer, că suntem neamuri şi suntem prieteni. E bine că îl duc picioarele încă şi vrea să continue. Nu poţi să stai acasă”, a declarat Rică Răducanu

Mircea Lucescu a confirmat discuţia pentru a investi la un club din România!

Ion Ţiriac a dezvăluit că a vorbit cu Mircea Lucescu pentru a investi la un club de fotbal care să se numească Dinamo. Au fost doar discuţii preliminare, în care aceştia au tatonat această posibilitate de a pune pe picioare un proiect în fotbal, pe baza principiilor celor doi. 

La câteva ore distanţă, Mircea Lucescu a confirmat informaţia şi a recunoscut că are o legătură de peste jumătate de secol cu Ion Ţiriac. 

„Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale”, a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mircea lucescurica raducanudinamorapid 

viewscnt
Articole similare