You are here:

Mircea Lucescu merge din vară la o mare echipă. Managerul românului confirmă: ”Din vară va începe să lucreze la un club important”

Mircea Lucescu merge din vară la o mare echipă. Managerul românului confirmă: ”Din vară va începe să lucreze la un club important”
Comentarii

Mircea Lucescu este gata să revină la meseria de antenor şi ar face o alegere surpriză. Vadim Shabliy, managerul său, susţine că antrenorul român este dorit inclusiv de brazilienii de la Santos şi că este foarte posibil să revină în vară în fotbal.

Mircea Lucescu este în continuare liber de contract după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, în februarie 2019. De atunci, antrenorul în vârstă de 74 de ani a negociat cu mai multe echipe şi au existat discuţii inclusiv cu Rapid. Ultimele negocieri pe care le-a purtat au fost cu Beşiktaş, unde ar fi urmat să ocupe funcţia de director tehnic, însă discuţiile au picat. Însă Mircea Lucescu ar putea reveni din vară în fotbal.

Mircea Lucescu vrea să revină în fotbal şi ar putea semna cu brazilienii de la Santos

Publicaţia Fotomac vine astăzi cu o informaţie surprinzătoare. Mircea Lucescu a continuat să poarte discuţii cu brazilienii de la Santos, unul dintre cele mai mari cluburi din America de Sud. Echipa care i-a dat pe marele Pele şi pe Neymar l-a vrut şi-n iarnă, după cum chiar Mircea Lucescu a recunoscut atunci: ”Oferta de la Santos este concretă şi serioasă. Nu am luat încă nicio decizie, o voi face după Anul Nou, pentru că mai sunt şi alte propuneri interesante”.
Chiar dacă atunci nu ajuns la un numitor comun, cei de la Fotomac scriu că Mircea Lucescu a continuat discuţiile cu Santos. Antrenorul român ar urma să meargă în Brazilia alături de Robinho, care a crescut la Santos şi acum vrea să-şi ajute fostul club.

Managerul lui Mircea Lucescu a confirmat că vrea să revină în fotbal şi că are ofertă de la Santos

Într-o declaraţie dată joi în presa din Ucraina, Vadim Shabliy, managerul lui Mircea Lucescu, susţine că antrenorul român are mai multe oferte interesante. Printre ele este şi una de la Santos. Vadim Shabliy susţine că Lucescu ar putea reveni din vară în fotbal:
”Am vorbit ieri cu el (n.r. miercuri). Lucescu este în carantină în Bucureşti. Primul lucru pe care îl pot spune despre el este că totul este bine. De asemenea, el vrea să muncească. Este un om muncitor care nu este obişnuit să fie şomer. Există oferte pentru el. Santos, Fenerbahce şi Beşiktaş îl vor. Lucescu vorbeşte perfect portugheză, nu cred că va avea o problemă cu viitorul său. Cred că din vară va începe să lucreze la un club important”, a declarat Vadim Shabliy pentru presa din Ucraina. 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare