Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu s-a răzgândit şi fuge de război! Planul de evacuare al tehnicianului român: ”Oraşul e sufocat de ambuteiaje”

Mircea Lucescu s-a răzgândit şi fuge de război! Planul de evacuare al tehnicianului român: ”Oraşul e sufocat de ambuteiaje”
Comentarii

Deşi afirma că nu are să plece din Ucraina, Mircea Lucescu a decis să părăsească totuşi ţara, după ce ruşii au început bombardamentele.

Cetăţenii ucraineni s-au culcat miercuri seara în pace şi s-au trezit joi dimineaţa în război.

În primele ore ale zilei, Vladimir Putin a anunţat că a început acţiunea militară împotriva Ucrainei, pe motivul că teritoriul este istoric al Rusiei.

Putin a afirmat că poporul ucrainean doreşte să facă din nou parte din Rusia, chiar dacă demonstraţiile şi mesajele acestora denotau altceva.

Mai toate forurile conducătoare ale lumii au condamnat alegerea lui Putin, iar un război în toată regula a izbucnit în Ucraina, care i-a pus pe fugă pe locuitorii ţării.

Cozi interminabile s-au format la ieşirile din ţară spre Polonia şi România, iar cetăţenii străini au căutat şi caută în continuare moduri de a reveni în ţările natale.

Iniţial Mircea Lucescu afirma că ”nu este laş” şi că nu va fugi de la Kiev, dar tehnicianul român s-a decis totuşi să părăsească ţara.

Planul de evacuare al lui Mircea Lucescu

”Il Luce” are să fie însoţit de impresarul Arcadie Zaporojanu şi de membri ai staffului său, aceştia plănuind să vină în România vineri.

De asemnea, stranierii de la Dinamo Kiev, Benjamin Verbic (Slovenia), Carlos de Pena (Uruguay), Vitinho (Brazilia) şi Tomasz Kedziora (Polonia) fac eforturi să părăsească ţara.

Toţi jucătorii au fost sfătuiţi să rămână pe la casele lor. În lot sunt doar patru stranieri.

Se fac demersuri pentru a găsi o cale ca toţi să plece cu un tren spre Polonia şi de acolo să meargă fiecare mai departe, de unde provine. 

Vom pleca de aici cu maşina mea, împreună şi cu basarabenii din staff, şi cu Ognjen Vukojevici, unul dintre secunzi.

Dar în niciun caz azi, fiindcă e deja foarte târziu. Oraşul e sufocat de ambuteiaje, sunt cozi de câte 50 de kilometri la porţile Kievului.

Cei care au plecat de dimineaţă, abia acum reuşesc să iasă pe drumurile spre vest.

O să evităm Transnistria şi vom merge undeva spre Cernăuţi ca să intrăm în ţară prin Moldova. Sunt în jur de 550 de kilometri.

În condiţiile actuale, nimeni nu ştie cât am putea face pe drum. Dar nu cred că e periculos în acea direcţie”, a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru playsport.ro.

 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare