Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic anunţă schimbări majore la UTA, după rămânerea în Superligă: ”Responsabilitatea va fi a mea 100%”

Mircea Rednic anunţă schimbări majore la UTA, după rămânerea în Superligă: ”Responsabilitatea va fi a mea 100%”

UTA

Comentarii

UTA Arad a învins-o pe Gloria Buzău, scor 5-1 (1-0), duminică, în returul barajului de menţinere/promovare în Superligă. Prima manşă s-a terminat la egalitate, 0-0.

Aşadar, UTA Arad a reuşit să se menţină pe prima scenă a fotbalului românesc, la capătul unui sezon mult sub aşteptări.

Mircea Rednic pregăteşte schimbări importante la UTA Arad

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, s-a arătat încântat de faptul că jucătorii săi au reuşit să treacă peste acest hop dificil, barajul pentru menţinerea în Superligă.

Cu toate acestea, pentru a nu se mai repeta situaţia din stagiunea viitoare, Mircea Rednic anunţă schimbări importante la echipă, în vară.

Emoţii au fost la început, până ne-am aşezat în teren. Sunt foarte fericit. Vreau să îmi felicit jucătorii. Au înţeles mesajul meu. Le-am transmis să nu dezamăgească publicul şi nu au facut-o. Vreau să le mulţumesc că au realizat o atmosferă frumoasă, au fost alături de noi şi ne-au dat un imbold, să trecem peste momentul greu.

Trebuie să trecem la treabă Sunt multe lucruri de pus la punct. Nu vreau să vorbesc. Este un moment important şi frumos, încât nu vreau să vorbesc de veniri sau plecari. Vor fi.

Am avut o uşoară teamă. Începeau iar Rednic e depăşit, că `pe unde a fost nu a făcut treabă`. Mi-am asumat un risc, că am zis că nu mai preiau echipe din mers. Mă bucur că am trecut peste acest moment greu.

În niciun caz să ajungem în situaţia asta. Aţi văzut şi la celălalt meci din baraj. Clubul şi suporterii nu merită să mai treacă prin situaţia asta.

Nu mai vreau să critic, nu mă interesează. Eu voi fi cel care face lotul, pregătirea şi responsabilitatea va fi a mea 100%”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta-gloria 

viewscnt
Articole similare