Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, de neoprit în conferinţă: „Acum stăm şi strângem din buci” Ce l-a supărat: „Trebuie să fii tâmpit!”

Mircea Rednic, de neoprit în conferinţă: „Acum stăm şi strângem din buci” Ce l-a supărat: „Trebuie să fii tâmpit!”

UTA

Comentarii

UTA debutează în play-out-ul Superligii împotriva celor de la FC Voluntari, luni, de la ora 17:30.

Mircea Rednic a făcut show la conferinţa de presă dinainte de startul în play-out pentru UTA

Înainte de meciul din play-out, Mircea Rednic a ţinut să lămurească toate speculaţiile cu privire la meciul din sezonul regulat cu Dinamo, pierdut de UTA, scor 0-1. Conspiraţiile în jurul arădenilor l-au scos din sărite pe antrenor, care a ţinut să precizeze că nu s-ar putea gândi vreodata la meciuri trucate.

„Am făcut-o invers.... am mai jucat cu 3 fundaşi centrali. A fost gândită, discutată cu jucătorii. Toată săptămâna s-a pregătit. Trebuie să fii tâmpit să gândeşti sau să insinuezi aşa ceva.

Ce aveam eu de câştigat?! Sportiv, profesional, un antrenor care vine şi salvează echipa, ajunge la 3 puncte de play-off... era o performanţă. E vorba de CV, de renume. La noi, obiectivul era formarea unei noi echipe, iar anul viitor să ne batem pe loc de play-off.

Pe mine partea sportivă mă interesează! Eu am vrut toată viaţa să fac performanţă. Am luat-o de la Hunedoara, am ajuns la Dinamo, la echipa naţională, apoi în străinătate. La toate echipele m-am dus să fac performanţă! E şi vina mea că am ales echipe care se băteau pentru a se salva de la retrogradare. Poate aici e şi vina mea. Dar nu regret nimic!

Apoi financiar. Am un salariu sub al celor doi antrenor care au fost la voi în trecut. Comparaţi performanţele! Aveam în contract că mi se măreşte salariul dacă intru în play-off. Aveam un bonus de 20.000 de euro. Se dublau şi primele! Eu nu mi-aş fi dorit să fiu în play-off? Să nu mai strângem din buci? Apar tot felul de probleme acum”, a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: mircea rednicutaconferinta 

viewscnt
Articole similare