Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, replică pentru Gigi Becali şi Florinel Coman: "Aş fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiştii"

Mircea Rednic, replică pentru Gigi Becali şi Florinel Coman: "Aş fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiştii"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic a respins toate acuzaţiile făcute de Gigi Becali şi Florinel Coman legate de arbitraj dar s-a legat şi de jocul slab al vice-campioanei.

UTA a reuşit o victorie surprinzătoare împotriva celor de la FCSB aseară, cu scorul de 2-1, la Arad.

La finalul meciului, roş-albaştrii au acuzat arbitrajul brigăzii condusă de George Găman.

Din cauza criticilor la adresa arbitrajului, Mircea Rednic a intervenit şi şi-a ironizat adversarii. 

„Nu ştiu cine i-a vânat, că n-am văzut niciun lunetist. Prin Ucraina, pe acolo, sunt lunetişti. Ei trebuie să accepte că ăsta este fotbalul. Au făcut un meci mai slab, nu i-a vânat nimeni.
 
La toate cartonaşele date, arbitrul a avut acoperire. Nu i-a vânat nimeni. Am văzut copii, doamne, oameni în vârstă în tribune, deci n-avea cine să-i împuşte.
 
Arbitrul a avut o decizie grea la penalty. Dar nu uitaţi că VAR-ul a intervenit şi la meciul de la Sibiu (n.r. - la penalty-ul din care Hermannstadt a egalat-o pe UTA).
 
A fost cu noi de data asta, trebuie să recunosc. VAR-ul e cu cei care sunt mai buni, şi astăzi cred că am fost mai buni decât ei.
 
Având superioritate numerică, aş fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiştii şi dronele, sau cine Dumnezeu i-a vânat.
 
Am văzut declaraţia lui Coman. Trebuie să fii fair-play. Nu i-a împiedicat nimeni să-şi creeze ocazii clare, ceea ce n-au avut”, a afirmat Mircea Rednic.
 

Afla mai multe despre: rednicbecalicomanfcsb 

viewscnt
Articole similare