Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj rasist pentru propriul jucător! "Păi ce, mă, eşti ţigan?"

Gigi Becali, mesaj rasist pentru propriul jucător! "Păi ce, mă, eşti ţigan?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Florinel Coman din meciul cu UTA, mai exact de gesturile lui Coman care i-au obţinut eliminarea.

Patronul celor de la FCSB i-a anunţat amenda fotbalistului după gesturile de frustrare din meciul de la Arad. 

Golul din minutul 4 marcat de Coman anunţa o partidă simplă pentru "roş-albaştrii", dar s-a dovedit contrariul în minutul 11 al partidei, Pantea a făcut henţ în careu iar UTA a egalat din penalty.

Tot Pantea a comis o greşeală inexplicabilă şi la finalul primei reprize, un henţ înafara careului iar fundaşul celor de la FCSB a fost eliminat.

Rămasă în zece, FCSB a fost pedepsită. Reuşita lui Cooper a îngreunat situaţia echipei antrenate de Elias Charalambous.

Florinel Coman şi-a lăsat echipa în nouă oameni după un gest plin de frustrare iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Gigi Becali a dezvăluit suma cu care îl amendează pe Coman, dar a scăpat şi un mesaj rasist la adresa propriului jucător

„Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă-l ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, şi nu prea mai joacă bine.

Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini.

Cum să-ţi permiţi aşa ceva? Unde a văzut Coman aşa ceva? A văzut vreodată la Neymar, Mbappe, Ronaldo aşa ceva? Păi ce, mă, eşti ţigan? Cum să faci aşa ceva? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare.

Cum să faci aşa ceva, să dai cu cotul? Asta nu înţeleg. A, acolo (n.r. - la faza primului galben) s-a enervat, a luat un galben, înţeleg. Dar să te duci să dai cu cotul, nu e admisibil aşa ceva!

Nu ai cum să fii fotbalist dacă faci asta. Ca să fii fotbalist trebuie să fii calm, pe pace. Messi, pac, e lovit, se ridică şi se uită la ei. Dă din umeri şi pleacă. Păi el se compară? 

Nu e nici la unghia mică a lui Messi”, a afirmat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalicomanfcsbuta arad 

viewscnt
Articole similare