Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 700 de mii de euro pentru un fotbalist din Superligă. Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Ofertă de 700 de mii de euro pentru un fotbalist din Superligă. Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci şi în actualul sezon din Superligă, scor 1-2, în deplasarea de la UTA, iar acum Gigi Becali este dispus să mai facă un transfer pentru a întări lotul lui Elias Charalambous.

Nemulţumit de evoluţiile jucătorilor săi, patronul FCSB-ului a pregătit o ofertă pentru un fotbalist important din Superligă. Latifundiarul din Pipera este interesat de serviciile lui Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Sepsi Sf. Gheorghe, echipă alături de care joacă în play-off-ul Conference League. Joi va avea loc returul din Norvegia, după ce Bodo/Glimt a reuşit să scoată o remiză, scor 2-2, în partida din România.

Gigi Becali a oferit 700 de mii de euro pentru achiziţia lui Marius Ştefănescu, însă n-a ajuns la un acord cu oficialii lui Sepsi, care aşteaptă 1 milion de euro pentru a renunţa la mijlocaşul în vârstă de 25 de ani. Astfel, cele două părţi vor continua negocierile în această săptămână.

Cu evoluţii foarte bune şi în sezoanele anterioare, Marius Ştefănescu a bifat şi două meciuri pentru prima reprezentativă a României, în vara anului trecut. În ultimele două stagiuni, fotbalistul şi-a trecut în palmares, alături de Sepsi, şi patru trofee, două Cupe şi două Supercupe ale României.

  • 3 pase de gol a reuşit Ştefănescu în cele 10 meciuri jucate în acest sezon pentru Sepsi, în toate competiţiile
  • 1,2 milioane de euro valorează Marius Ştefănescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare