Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB "pleacă decimată" de la Arad, fără jucători importanţi pentru meciul cu Universitatea Craiova, pe Stadionul Steaua: "Are probleme mari"

FCSB "pleacă decimată" de la Arad, fără jucători importanţi pentru meciul cu Universitatea Craiova, pe Stadionul Steaua: "Are probleme mari"

FCSB

Comentarii

FCSB a înregistrat prima înfrângere din Superliga, în acest sezon, dar problemele nu s-au terminat. În etapa următoare, cu Universitatea Craiova, doi titulari au devenit indisponibili, iar Vlad Chiricheş aşteaptă rezultatele situaţiei sale medicale, după ce a ieşit accidentat cu UTA.

FCSB a pierdut fotbalişti importanţi, toţi titulari, pentru meciul cu Universitatea Craiova, de pe Stadionul Steaua

UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Alexandru Pantea şi Florinel Coman. Amândoi au văzut al doilea galben. 

În timp ce fundaşul dreapta a comis henţ şi părăsit terenul, "Mbappe" şi-a lovit violent un adversar şi a primit doar galben, dar suficient pentru a lăsa echipa în nouă oameni. 

Lor li se adaugă Vlad Chiricheş, care în minutul 73 s-a accidentat. Fundaşul central a fost întors de Rareş Pop pe o fază de atac a UTA-ei, a acuzat o problemă musculară şi e incert. 

Basarab Panduru a remarcat că FCSB va avea probleme de lot la meciul de sâmbătă, cu Universitatea Craiova, pe Stadionul Steaua, de la 21:45, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"FCSB nu doar că pierde meciul, dar pleacă şi decimată la următorul meci, fără Coman, Pantea, accidentatul Chiricheş. Are probleme mari la meciul următor, la meciul de acasă cu Universitatea Craiova. 

Nu ştiu dacă pierde că UTA a fost mai bună. La 1-0 nu dă golul de 2-0, au faza aia când Olaru scapă pe partea stângă şi dă la poartă. Dacă dă pasă, probabil se face 2-0. 

Penalty-ul acela îi bagă în joc pe cei de la UTA. Golul frumos de 2-1 marcat de Coooper, dar...", a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb universitatea craiovauta fcsbgeorge gamanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare