Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Fază controversată". George Găman a dictat penalty în UTA - FCSB, dar a avut nevoie de minute bune la VAR pentru a lua decizia

VIDEO | "Fază controversată". George Găman a dictat penalty în UTA - FCSB, dar a avut nevoie de minute bune la VAR pentru a lua decizia

UTA

Comentarii

Centralul George Găman a luat o decizie importantă în prima repriză a meciului UTA - FCSB. După ce Florinel Coman a deschis scorul, gazdele au egalat dintr-un penalty greu de judecat de arbitru.

Faza care l-a pus pe gânduri pe George Găman, în UTA - FCSB. A avut nevoie de VAR pentru a dicta penalty

UTA Arad primeşte vizita formaţiei FCSB, luni, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru echipa antrenată de Mircea Rednic. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 4, Darius Olaru a avut o ocazie mare la câteva minute distanţă, iar gafele în lanţ ale gazdelor nu anunţau restabilirea egalităţii. 

Însă, în minutul 13, a venit faza în urma căreia UTA a profitat. Stahl a tras puternic din interiorul careului, iar mingea l-a lovit în zona braţului pe Pantea. 

Faza a continuat, dar centralul George Găman a fost chemat de arbitrii VAR, Kovacs Szabolcs şi Viorel Flueran, pentru a revedea faza. 

După minute bune în care a analizat faza, arbitrul central a dictat penalty-ul din care UTA a egalat, în minutul 19, prin Fabry. 

"Fază controversată. Mi s-a părut că Pantea a făcut tot ce poate ca să retragă mâna de acolo. Nu mi se pare penalty, dar e doar părerea mea", a spus comentatorul Orange Sport, Mădălin Negoiţă, după ce a văzut reluările. 

VIDEO | Faza din care UTA a primit penalty contra FCSB

Afla mai multe despre: uta fcsbpenalty uta fcsbgeorge gaman 

viewscnt
Articole similare