Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman a răbufnit la adresa unui adversar în UTA - FCSB: "Eşti nesimţit? Cum nu?". Câteva minute mai târziu a fost eliminat

VIDEO | Florinel Coman a răbufnit la adresa unui adversar în UTA - FCSB: "Eşti nesimţit? Cum nu?". Câteva minute mai târziu a fost eliminat

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de o seară grea la Arad, cu UTA. Supărat din cauza deciziilor de arbitraj, Florinel Coman a izbucnit la adresa unui adversar, după un duel pentru minge. Câteva minute mai târziu a fost eliminat.

Florinel Coman s-a îndreptat către un adversar de la UTA şi a fost direct: "Eşti nesimţit?". În cele din urmă a fost eliminat

UTA Arad primeşte vizita formaţiei FCSB, luni, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Meciul a fost tensionat pentru centralul George Găman şi FCSB, în timp ce UTA a reuşit să revină de la 0-1, după două decizii controversate de arbitraj luate de central

Întâi, Găman a acordat penalty pentru UTA, dar a avut nevoie de minute bune în faţa monitorului VAR pentru a se convinge. Apoi, i-a refuzat cererea lui Florinel Coman, pentru un penalty în favoarea FCSB, ca până la finalul reprizei să-l elimine pe Alexandru Pantea. 

În a doua repriză, misiunea FCSB a fost infernală cu un om în minus, în deplasare, iar Florinel Coman a fost cel care a cedat. 

Întâi, în minutul 75. Atunci, Florinel Coman şi Marko Stolnik s-au luptat pentru minge, iar fundaşul croat l-a lovit cu cotul pe jucătorul FCSB. Atacantul a ripostat şi el, iar George Găman l-a avertizat pe fotbalistul oaspeţilor cu galben. 

Supărat că adversarul a scăpat, Florinel Coman s-a repezit asupra sa: "Eşti nesimţit? (n.r. - Stolnik îi spune în faţă că nu l-a lovit cu cotul) Cum nu?", a răbufnit Florinel Coman, care n-a continuat disputa cu apărătorul advers, avertizat, de asemenea, cu un cartonaş galben, în cele din urmă. 

Doar opt minute a mai petrecut pe gazon Florinel Coman, întrucât şi-a vărsat frustrarea asupra unui adversar. Într-un duel pierdut în careul advers, "Mbappe" de la FCSB l-a lovit din spate pe adversar, iar George Găman i-a arătat al doilea galben. 

A fost al doilea om eliminat pentru FCSB, după ce şi Alexandru Pantea a părăsit terenul, în prima repriză. 

Afla mai multe despre: uta fcsbeliminare florinel coman uta fcsbgeorge gaman uta fcsb 

viewscnt
Articole similare