Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic pune sare pe rana celor de la FCSB: "A fost un arbitraj bun, zic eu". Antrenorul a fost mulţumit de ce a văzut la UTA

Mircea Rednic pune sare pe rana celor de la FCSB: "A fost un arbitraj bun, zic eu". Antrenorul a fost mulţumit de ce a văzut la UTA

UTA

Comentarii

Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, a oferit o primă reacţie, după meciul tensionat cu FCSB.

Mircea Rednic a numit bun arbitrajul din UTA - FCSB, în urma căruia George Găman a fost pus la zid

UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

La final, Mircea Rednic a apărut eliberat, pentru moment, de presiunea începutului slab de sezon şi a comentat victoria cu FCSB, în care George Găman a fost protagonistul unor faze controversate de arbitraj. 

"A fost o perioadă mai grea, am pornit foarte greu, dar totuşi am câştigat cu echipa de pe primul loc. Am început prost, trebuie să recunosc, dar mi-a plăcut reacţia echipei. Ştiam că fac greşeli ei, că e punctul lor vulnerabil, apoi am gestionat bine jocul. 

Ca atitudine sunt mulţumit, iar atmsofera a fost incredibilă pe stadion. Le mulţumesc suporterilor, că era aşa un moment de tensiune în oraş. Aşa e când joci cu cel mai bun, că nu sunt din greşeală pe primul loc şi au făcut lucruri bune. 

A fost un arbitraj bun, zic eu, foarte bun. (n.r. - despre eliminarea lui Coman) Aşa e când nu poţi să-ţi faci jocul, că nu poţi şi nu eşti lăsat (n.r. - de jocul echipei adverse). Să mai recuperăm puncte acum, acum am avut şi puţin noroc azi. E o victorie nu zic meritată, dar muncită şi aveam nevoie ca de aer de această victorie", a declarat Mircea Rednic, după victoria obţinută de UTA cu FCSB. 

Afla mai multe despre: mircea rednicuta fcsbmircea rednic uta fcsbarbitraj uta fcsb 

viewscnt
Articole similare