Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Sandu, indignat: "Iordănescu a dat o declaraţie revoltătoare. Nu tu ţi-ai compromis cariera, Edi, dragă" | EXCLUSIV

Mircea Sandu, indignat: "Iordănescu a dat o declaraţie revoltătoare. Nu tu ţi-ai compromis cariera, Edi, dragă" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a urmărit ultima acţiune a naţionalei României, care a avut rezultate slabe în Liga Naţiunilor sub comanda lui Edward Iordănescu.

Mircea Sandu, despre Edi Iordănescu

Şef ani la rând la Casa Fotbalului în care a colaborat cu nume importante din fotbalul românesc, Mircea Sandu s-a arătat deranjat de o declaraţie oferită de actualul selecţioner, Edi Iordănescu. 

După primul meci cu Muntenegru, Iordănescu junior a transmis că nu a venit la naţionala României ca să-şi compromit cariera şi anunţa că a fost ofertat inclusiv în timpul mandatului pe banca tricolorilor. 

De altfel, antrenorul şi-a atras critici pentru declaraţia făcută în conferinţa de presă, iar Mircea Sandu a intervenit şi el. 

"Nu ştiu contractul semnat de părţi. În mod normal după rezultatele care au fost... Rezultatele sunt consecinţa jocului. Tactica, organizarea aparţin în totalitate antrenorului. Dacă vor continua, e decizia lor. 

Edi a dat o declaraţie revoltătoare şi pentru mine ca cititor, şi ca om care a lucrat în fotbal, că el n-a venit să-şi compromită cariera. De ce ai venit? Să faci performanţă. Nu tu ţi-ai compromis cariera, Edi, dragă. Îmi aduc aminte când au fost Lucescu, Iordănescu, Ienei, Piţurcă la naţională. Impuneau, în afară de discplinină... Erau oamenii care se impuneau prin prezenţa lor când intrau în vestiar, dominau. N-am lucrat cu Edi, nu am dat despre modul de a lucra cu jucătorii", a declarat Mircea Sandu pentru Orange Sport. 

  • În clasamentul grupei din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

 

Afla mai multe despre: mircea sandu 

viewscnt
Articole similare