Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răstunare de situaţie! Rotaru, prima mutare pentru titlu. Fotbalistul, sub comanda lui Balint

Răstunare de situaţie! Rotaru, prima mutare pentru titlu. Fotbalistul, sub comanda lui Balint
Comentarii

Răsturnare de situaţie la U Craiova. Mihai Rotaru, patronul echipei, a făcut prima mutare pentru titlu şi i-a prelungit contractul lui Alexandru Mateiu (32 de ani), mijlocaşul care părea că se îndreaptă spre plecarea din Bănie după opt ani petrecuţi la echipa alb-albastră. Mateiu va rămâne, astfel, sub comanda lui Laszlo Balint, noul antrenor al Craiovei.

Mihai Rotaru a făcut prima mutare pentru titlu la U Craiova, după instalarea lui Laszlo Balint ca antrenor, în locul lui Laurenţiu Reghecampf. Patronul din Bănie i-a prelungit contractul lui Alexandru Mateiu, astfel că mijlocaşul va evolua în continuare la Craiova, sub comanda lui Balint.

Răstunare de situaţie! Rotaru, prima mutare pentru titlu. Fotbalistul, sub comanda lui Balint

U Craiova a schimbat recent antrenorul. Mihai Rotaru a decis că Laurenţiu Reghecampf trebuie să plece, iar în locul său a fost numit Laszlo Balint, fostul tehnician al UTA-ei. După ce a rezolvat că antrenorul, patronul din Bănie a trecut la capitolul lot şi l-a convins pe Alexandru Mateiu să semneze un nou contract.

Asta deşi se anunţase că, în această vară, Alexandru Mateiu îşi va încheia aventura în Bănie. S-a vehiculat şi varianta transferului la CFR Cluj, însă în cele din urmă s-a anunţat oficial prelungirea contractului.

"Alexandru Mateiu a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova pentru încă două sezoane. Mijlocaşul nostru central este unul dintre artizanii performanţelor Ştiinţei în ultimii 8 ani. Mult succes în continuare, Alex!", se arată într-un comunicat al U Craiova.

Sezonul trecut, Alexandru Mateiu a strâns 26 de meciuri, un gol şi o pasă de gol în toate competiţiile, iar per total a strâns 248 de partide, 11 goluri şi 11 pase decisive.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Mateiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee a câştigat Alexandru Mateiu cu U Craiova, două Cupe ale României şi o Supercupă a României

Afla mai multe despre: alexandru mateiuu craiovaoficialcontractliga 1mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare