Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, apariţie spectaculoasă la FCSB - Saburtalo! Fostul selecţioner a continuat tradiţia şi a arătat o altă piesă din colecţie | VIDEO

Mirel Rădoi, apariţie spectaculoasă la FCSB - Saburtalo! Fostul selecţioner a continuat tradiţia şi a arătat o altă piesă din colecţie | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Fostul selecţioner, Mirel Rădoi, are o adevărată colecţie de maşini de lux şi a venit la FCSB - Saburtalo cu un alt bolid.

Maşina cu care Mirel Rădoi a venit la FCSB - Saburtalo 

Mirel Rădoi a venit să-i ţină pumnii lui Nicolae Dică, fostul său secund de pe banca României, pe Arena Naţională, dar şi să-şi vadă fosta echipa, FCSB, pe care a antrenat-o şi la care a jucat. 

Iar Rădoi a atras toate privirile în parcarea celui mai mare stadion al ţării. Fost căpitan al FCSB-ului a fost dintotdeauna un împătimit al maşinilor, iar de această dată a venit la FCSB - Saburtalo cu un Mercedes-Benz G-Class de peste 200.000 de euro. 

Printre maşinile cu care s-a mai afişat Mirel Rădoi sunt: Mercedes AMG GT63S, un bolid care costă peste 170.000 de euro, Lamborghini Urus de 641 de cai putere şi care atinge 100 km/h în doar 3,6 secunde, dar şi un Rolls Royce Cullinan.

Mirel Rădoi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FCSB, urmând din 2009 calea Arabiei Saudite. După aventura de la Al-Hilal, fostul selecţioner a mai trecut pe la echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain şi Al-Ahli) şi Qatar (Al Arabi), de unde s-a şi retras. Din toate aceste aventuri, Rădoi a strâns impresionanta sumă de aproximativ 15 milioane de euro.

Mirel Rădoi a câştigat 15 milioane de euro: "Vreo şase s-au dus pe maşini"

"Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. - pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că... Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă", a declarat Mirel Rădoi pentru AntenaSport, în urmă cu câteva luni. 

Afla mai multe despre: mirel radoimasina mirel radoimirel radoi fcsb saburtalo 

viewscnt
Articole similare